Kaia Gerber v podzimní kampani pro Saint Laurent

Kaia Gerber v podzimní kampani pro Saint Laurent

Kaia Gerber udělala opět další velký krok ve své modelingové kariéře, stala se tváří podzimní kampaně Saint Laurent.

Teprve 16letá Kaia Gerber pokračuje ve spolupráci se značkou Saint Laurent. Poté, co byla múzou posledních dvou přehlídek, stala se také tváří letošní podzimní kampaně 2018 pro značku Saint Laurent. Kreativní ředitel Anthony Vaccarello tak k ikonám jako jsou Betty Catroux nebo Kate Moss přiřadil i tuto mladou modelku. Od loňského léta je "součástí týmu" také Zoe Kravitz, které je YSL Beauté Global Makeup ambasadorkou. 

Celá kampaň opravdu skvěle vystihuje styl, kterým se již několik let Saint Laurent ubírá. Kožešinový kabát, jemná halenka s leopardím potiskem, náhrdelník přes náhrdelník ale také mix denimu a semiše. To vše krásně podtrhává glamourový rock and rollový svět, který kolem sebe značka vytvořila. Rozhodně nechybí ani nádech 80. let. Jako fotograf byl vybrán David Sims, který vytvořil opravdu harmonické černobílé fotky. Součástí týmu byl také stylista Alastair McKimm, o Make up a vlasy se postaraly Lucia Pica a Duffy.

Poté, co tato mladá modelka během Pařížského Fashion Weeku na přehlídce Saint Laurent jaro/léto 2018 představila tři modely, začala její kariéra růst ještě rychlejším tempem než do té doby. Zřejmě i tato spolupráce bude velkým milníkem v kariéře, díky kterému se mladá Kaia vydá po stopách své slavné matky Cindy Crawford.