Kam vyrazit o víkendu na snídani?

Kam vyrazit o víkendu na snídani?

Víkendová snídaně, oběd nebo večeře. Je jedno na jak dlouho se vám to protáhne, protože pro vás máme několik skvělých míst, kde zaručeně vydržíte celý den.

zdroj: pinterest.com

Pokud se vás netýká prázdninový režim a během týdne pracujete, určitě se těšíte na víkend, kdy si alespoň trochu odpočinete. A jelikož je léto v plném proudu, můžeme si konečně užít krásného počasí a chvil strávených s rodinou a přáteli. Ideální plán? Víkendový brunch. Máme pro vás několik tipů na místa, kde se nejen skvěle najíte, ale potěšíte i ostatní smysly.

Kavárna Prostor a čas

Nenechte se odradit, že tato kavárna neleží přímo v centru města, ale trochu mimo město. Slibujeme, že vám to svou nabídkou a skvěle naladěným personálem vynahradí. Pro toto místo máme jen samé superlativy. Vynikající snídaně, dobrá káva a o zákuscích ani nemluvíme. Sklenku vychlazeného prosecca si v těchto dnech můžete vychutnat na zahrádce. Najdete zde také malý prostor se spoustou zábavy i pro ty nejmenší. 

zdroj: @nikolaknizkova

Café Jen

Malá kavárna s velkými možnostmi. Pokud by se vám chtělo strávit celé dopoledne v parku na trávě s partou přátel, tak v Café Jen vám do krabice zabalí, na co si jen vzpomenete. Koláče, buchty, tousty, chleba s pomazánkou, loupáky a k nim samozřejmě i skvělou kávu. A pozor! Nebude chybět ani mimóza

zdroj: cafejen.cz

Cafefin

Hodně barev, hodně chutí a dva kontinenty. To je Cafefin. Nabídka je poměrně velká, takže i když budete tápat, věřte, že cokoli vyberete, nebudete litovat. Vezměte kamarádku na sobotní trhy a na závěr si vychutnejte vynikající snídani nebo jen poseďte u dobré kávy.

zdroj: @nikolaknizkova

Café Záhorský

Snídaně je základ! Pokud je to i vaše heslo, rozhodně byste neměli vynechat toto místo. Tradiční vejce Benedict s pravou britskou šunkou, bohatá a pravá anglická snídaně, originální snídaňový burger McZáhorák nebo populární avokádové chlebíčky. 

zdroj: cafezahorsky.cz

Etapa

O tom, že nedělní brunch může být vlastně v jakýkoli den, to ví každý. A proč taky vlastně ne! Kombinace surovin, které byste možná ani nečekali, výběrová káva, domácí limonády, domácí kváskový chleba a spousta sladkostí.

zdroj: etapa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram