Kaňky a duha v jarní kolekci Oscar de la Renta

Kaňky a duha v jarní kolekci Oscar de la Renta

Druhá sólová módní show návrhářů Laury Kim a Fernanda Garcia proběhla v galerii Sotheby´s York Avenue a představila nám trendy, které nás obklopí na jaře 2018.

První přehlídka z rukou tohoto dua přinesla rozporuplné názory, nejenom módní plátky se zabývaly otázkou, zda právě tito noví spoluautoři jsou ideálními pokračovateli dědictví Oscar de la Renta. Názory se sice různí, avšak stejně tak pohled na budoucnost módního domu.

Kim a Garcia hledají rovnováhu, která by byla ideálním východiskem pro všechny. Jaro tak zahalili do pop art stylu. Barevné kaňky a šmouhy najdete jak na bílých košilích a sukních, tak v bílé variantě i na džínových kouscích. Dále pár nápisů a vzpomínek na pana De la Rentu.

Estetické dámské kostýmky, sytá barevná sáčka, sukně i kalhoty. Lehce teatrální červená srdce na některých halenkách a zase kaňky a šmouhy. Vlastně ještě pár grafických potisků v podobě květin. Druhá půlka kolekce obnášela večerní šaty v klasickém provedení, některé pak se třpytivými živůtky, s šifonovými sukněmi v duhových barvách. A ty nás vlastně nadchly úplně nejvíce.

vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram