Karel Diviš, český dvojník Richarda Geera sází na klasiku

Karel Diviš, český dvojník Richarda Geera sází na klasiku

I čeští muži mají styl! Podnikatel nápadně podobný hollywoodskému herci, Karel Diviš, sází na klasiku. Do společnosti vyráží zásadně v obleku. Klasické kousky však kombinuje netradičním způsobem.

foto: se svolením Karla Diviše

Karel Diviš je jméno českého podnikatele, které budeme v následujících měsících skloňovat ve všech pádech. Jako uchazeč o prezidentské křeslo by měl mít osobitý styl, o čemž není pochyb. Od roku 2001 řídí svou IT firmu a dvacet let působil v České televizi jako externí redaktor a komentátor, o oblékání tak rozhodně ví své.

foto: se svolením Karla Diviše

Jak se obléká Karel Diviš?

Pod sako volí triko, které celý finální vzhled velmi odlehčí. Naopak, když sako odloží, vymění ho za klasický svetr tmavé barvy. Na první pohled je zřejmé, že vybírá kousky z kvalitních materiálů a drží se barev, které mu sedí. Tímto jednoduchým pravidlem se dá šatník mezi sebou krásně kombinovat a tento výběr je tedy vhodný i pro muže, kteří často cestují a nechtějí při rychlém výběru šlápnout vedle.

foto: se svolením Karla Diviše

Drobnosti, které dělají celek osobitým

Vybrat si kvalitní kousky oblečení je zároveň krokem šetrným k přírodě, neboť nepodporuje plýtvání a vyrábění nového. Při správné péči vám vydrží celý život. 

Podnikatel Karel Diviš se nebojí vsadit na zajímavé detaily. Blízké mu jsou puntíky i proužky na košilích či zimní šále. To jsou drobnosti, které často určují konkrétní styl. A ten má český podnikatel rozhodně i co se týče účesu, o který se mu stará kadeřnice Laďka Nováková, mistryně ČR v pánském střihu.

foto: se svolením Karla Diviše

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram