Kate Middleton dokazuje, že je stylovou ikonou i při cestování

Kate Middleton dokazuje, že je stylovou ikonou i při cestování

 Tři dokonalé outfity během dvou dnů vynesly Kate na módní špičku popularity. Její styl prošel razantní změnou. Vévodkyni to neskutečně sluší. 

   Mini dovolená a styl

Kate si zaletěla se svým manželem princem Williamem na mini dovolenou a u toho se rozhodli plnit i některé královské povinnosti. Vévodkyně z Cambridge vystoupila z letadla v moderně střiženém saku, v černých kalhotách se širokými nohavicemi a v klasických vysokých lodičkách. Její sako je skvělou alternativou typického zimního kabátu. Khaki barva se hodila i na příležitost vítání se s rodinami vojáků. Decentní způsob, jak vyjádřit sympatie. 

Vévodkyně ctí tradice

Během dne Kate zvolila skotský motiv kostek na delší sukni sahající do poloviny lýtek. Jednoduchý černý top dal krásně vyniknout výrazné sukni. Promyšlený outfit byl doplněn vysokými kozačkami na středním podpatku. Vynikl tak její štíhlý pas a korunku celému outfitu dodaly nádherně vyfoukané vlasy do měkkých vln. Vévodkyně poslední dobou mění svůj šatník od oblíbených košilových nebo upnutých elegantních šatů k překvapivým kouskům. Vytváří si nový styl. Vytváří si díky rozdílnému stylu odlišnou siluetu. Proto se jí dostává ovací za módní změny. 

Vévodkyně jako princezna

Druhý den ve večerních hodinách se Kate zúčastnila ceremoniálu zpět v Buckinghamském paláci. Oblékla princeznovské šaty jemně poseté kamínky a perličkami. Vévodkyně doplnila dokonalou róbu svou korunkou po princezně Dianě. Kate měla vlasy elegantně sčesané dozadu a tím vynikla i korunka. Potřebná změna stylu Kate velmi svědčí. Nebojí se zkoušet neotřelé střihy a barvy, ale zachovává si i identitu.

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram