Kdo chce zabít Pamelu Anderson? Aneb nové číslo Vogue CS

Kdo chce zabít Pamelu Anderson? Aneb nové číslo Vogue CS

Vogue pro své čtenáře připravil ve svém červnovém vydání opravdový zážitek. Na obálce se objeví megastar Pamela Anderson obklopena pláží, zasazena do českého prostředí.

Pobřežní hlídka po česku

Konečně! Je tu další důvod, proč se těšit na červen! Magazín Vogue CS si pro nás připravil opravdové předprázdninové překvapení. Na červnové obálce se objeví megastar Pamela Anderson. Sexuální symbol devadesátých let minulého století se objeví na žhavé retro pláži. To pro Pamelu Anderson rozhodně není nová pozice. Většina z nás ji má přece jen zapsanou v paměti jako záchranářku ze seriálu Pobřežní hlídka, kvůli níž předstíral tonutí nejeden muž. Tentokrát však byla herečka, modelka a producentka ve focení z produkce Dan Beleiu zasazena do českého prostředí.

Kdo chce zabít Pamelu?

Vzpomínáte na celovečerní film Václava Vorlíčka a Miloše Macourka - Kdo chce zabít Jesse? ze 60. let? Tato komedie na motivy komiksu Káji Saudka zaujme diváky i dnes. Jedná se o ojedinělý filmový počin, který jde s dobou. A právě do motivů tohoto filmu vsadila produkce i Pamelu Anderson. A tak vznikla i její první obálka, kterou pro Vogue kdy nafotila. „Již delší dobu jsme přemýšleli o letním ikonickém focení inspirovaném slavným českým filmem Kdo chce zabít Jessie? Pamela nám přišla jako perfektní volba. Poté, co na počátku své kariéry uchvátila svět, se stala aktivistkou za práva zvířat, záchranu naší planety a při řešení důležitých sociálních otázek – je to superhrdinka reálného života,“ uvádí ke spolupráci Andrea Běhounková, šéfredaktorka Vogue CS.

Nejsem pouhý sexsymbol

A je tomu skutečně tak. Pamela Anderson rozhodně superhrdinkou je. Dokazuje to její kariéra, která nebyla vždy procházkou růžovým sadem a ve které se herečka musela potýkat i s různými nástrahami, o kterých dále vypráví v doprovodném rozhovoru. „Celý můj dospělý život se odehrával na bitevním poli, musela jsem přesvědčit ostatní, že nejsem pouze sex symbolem, ale mám také co říct,"  říká Pamela Anderson pro Vogue CS.

Kája Saudek i Madeleine Albright

Jak již bylo zmíněno, další hlavní postavou, kterou prezentuje červnový Vogue svým čtenářům, je i umělec Kája Saudek. Jeho práci zde zastupuje celkem třináct fotografií vytvořených v roce 2019 v unikátním focení Vogue CS s českými modelkami Hanou Soukupovou, Maggie Maurer a performerkou Tessou Kuragi. A v čísle najdete unikátní rozhovor s bývalou státní tajemnicí Spojených států amerických Madeleine Albright, která má české kořeny a do své rodné země se často vrací.

Vogue CS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram