Když kosmetika vzniká s láskou, je to znát!

Když kosmetika vzniká s láskou, je to znát!

Přesně takto pojal Dr. Frank Crandall svou značku PHYSICIANS FORMULA, kterou založil v roce 1937, aby pomohl své manželce Edith překonat autoimunitní onemocnění. Dnes je tato kosmetická značka jednou z nejuznávanějších na světě.

Výrazem lásky, který Dr. Crandall projevil své ženě, nic netušíc, pomáhá i dnešním ženám, které mají problematickou a citlivou pleť. Jeho odkaz značka udržuje i dodnes. A tzv. zdravá krása je stále na prvním místě. Physicians Formula je nejenom zavedenou značkou, ale také značkou klinicky ověřenou, jejíž dekorativní kosmetiku vyvíjejí a doporučují i samotní lékaři.

Důraz na zdravou a krásnou pleť zajišťují produkty, které jsou hypoalergenní a obsahují organické složky, díky čemuž vznikají produkty bezpečné pro citlivou pleť a oči. Všechny výrobky jsou dermatologicky testovány.

 

 

Edith tehdy trpěla onemocněním lupusem a toužila po make-upu, který by její citlivou pokožku nezhoršoval. Právě díky tomu můžeme i my dnes vyzkoušet produkty značky Physicians Formula.  

Vaše přirozeně zdravá krása

 

 

I v následujícím roce se značka Physicians Formula zaměří na spolupráci s výzkumem a vývojem, aby si u všech nových produktů byla jistá bezpečným a účinným složením, a aby všechny produkty odpovídaly vysokým standardům a přísným požadavkům.

 

  

Tradice „zdravé krásy“ s inovativními produkty, které zkrášlují, obohacují a vyživují, je na trhu již přes 80. let. Není nadto, když kosmetika vzniká s pravou láskou!

 

   

 

drmax.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram