Kendall Jenner jako nespoutaná kráska v novém krátkém filmu značky Longchamp

Kendall Jenner jako nespoutaná kráska v novém krátkém filmu značky Longchamp

Francouzská značka Longchamp má zkrátka co nabídnout! Ani v letošní kolekci pro jaro / léto 2019 nechyběla elegance, smyslnost, ale také živelnost a energie.

Energie, smyslnost a svoboda. To jsou hlavní vize francouzské značky Longchamp. Loňský rok, při svém 70. jubileu, oslavila značka své narozeniny ve velkém stylu, a to doslova. Nadělila si snový krátký film The Encounter v hlavní roli s americkou modelkou Kendall Jenner a cválajícím koněm, který je symbolem této noblesní značky. A jelikož sklidil velké ovace, rozhodla se značka využít totožné téma pro svou novou kampaň jaro / léto 2019 ve filmu The Ride. Paříž vystřídala sluncem políbená Kalifornie, rodiště ambasadorky Kendall.

Kůň zcela vystihuje podstatu značky, ale také novou kolekci ready to wear v podobě živelnosti, nespoutanosti, ale zároveň elegance, která byla představena na Fashion Weeku v New Yorku. Nejvýraznějším outfitem přehlídky byl jednoznačně krátký semišový top s třásněmi v cihlové barvě v doprovodu minikraťasů. Celý look doplňovaly gladiátorské sandálky. Ideální kombinace do horkého léta, co říkáte?

A právě tuhle kombinaci oblékla Kendall v krátkometrážním filmu The Ride. Přidaná hodnota trendy looku je pohodlnost, kterou zaručeně ocení každá žena.

Zdroj: Longchamp

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram