Kolekce Denim x Alexander Wang je zcela odhalena

Kolekce Denim x Alexander Wang je zcela odhalena

Je to tu, americký návrhář Alexander Wang definitivně odhalil svou nejnovější denimovou kolekci, která je už teď v prodeji.

I když obsáhlou náplní práce amerického návrháře není jen a pouze jeho vlastní značka Alexander Wang, ale také kreativní vývoj pro módní dům Balenciaga, stihl v pravý čas dokončit svou vůbec první džínovou kolekci s výstižným názvem Denim x Alexander Wang, která je nyní v prodeji.

První zmínky o kolekci se objevily společně s kontroverzní kampaní, jejíž tváří se stala Wangova oblíbenkyně Anna Ewers, již počátkem minulého týdne, kdy vzbudila pořádný rozruch. Holandská kráska s jeansy spuštěnými ke kolenům zkrátka splnila veškerá očekávání amerického kreativce. Jediným cílem ožehavé kampaně byla totiž provokace.

Ani nás nenechala Anna Ewers zcela chladnými, tak jistě pochopíte, že jsme nemohli zůstat pouze u kampaně, které sice patří náš obdiv, ale samotná kolekce v nás vzbuzuje daleko větší zájem. Proto jsme se rozhodli ji prozkoumat trochu detailněji a ejhle… „jeansy Denim x Alexander Wang jsou na světě“. Wang 001, Wang 002 a Wang 003 jsou už teď v prodeji.

Wang 001 Slim Fit

  

Wang 002 Relaxed Fit

  

Wang 003 Boy Fit

  

Společným jmenovatelem kompletní třídílné kolekce je kvalita výroby a zpracování materiálu, který je téměř ve všech případech zastoupen 100%  bavlnou, která je u Slim Fit střihu obohacena o elastan, tak aby bylo dosaženo očekávaného vzhledu a komfortu.

V cestě za džínovou revolucí jménem Alexander Wang už vám nyní nic nestojí!

 

Zdroj: Alexander Wang

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram