Kožené doplňky pro moderní muže

Kožené doplňky pro moderní muže

Zdají se vám různé doplňky a šperky pro muže příliš zženštilé? Co sáhnout po kůži? Ta působí zajímavě, svůdně až nebezpečně. Když se doplňky hezky sladí s outfitem, bude váš partner vypadat přímo skvěle.

Kožená bunda, hodinky na koženém pásku nebo pánská taška. To vše zní skvěle, pokud si teda nepředstavujete kovboje poskakujícího v sedle někde na ranči (což také není marná představa). Kožené doplňky všeho druhu ohromně sluší silnějšímu pohlaví, ale nic se nesmí přehánět.

Nechce nosit šperky

Nesnáší váš muž šperky všeho druhu a jediné, co se vám podařilo mu nasadit je manželský prsten? Pak mu zkuste navrhnout kožené šperky. Působí stylově, sexy, velmi mužně a většinou jsou kvalitní a vydrží opravdu dlouho. Takový kožený náramek dokáže víc, než si umíte představit...

zdroj: pinterest.com

Jaký pořídit dárek

Nevíte, co svému muži koupit? Pokud ho zrovna nechcete cpát do kožených kalhot, zkuste třeba koženou vestu. K narozeninám kupte koženou peněženku s monogramem a pod stromeček stylový deník z kůže, kam si může zapisovat své schůzky nebo nápady.

zdroj: pixbay.com

Raději klasiku

Pokud nechcete podporovat prodej pravé kůže, můžete pořídit umělou, která je téměř k nerozeznání. Dále jsou velmi oblíbené kožené pásky, manažerské tašky, klíčenky nebo různé obaly na mobily, počítače a tablety.

zdroj: pixbay.com

Pokud nestojíte o to, mít doma kovboje, moc to s koženými kousky nepřehánějte. Muži si doplňky z kůže zajisté oblíbí, jen jim také nechejte volnou ruku. Kožená bunda ale sedne snad každému muži, takže není co řešit.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram