Krásná Bella Hadid zapózovala v Haute Couture šatech pro Harper's Bazaar

Krásná Bella Hadid zapózovala v Haute Couture šatech pro Harper's Bazaar

Co se stane, když se spojí nádherná žena, úchvatné šaty a světoznámý módní časopis? Přece dechberoucí fotky!

Světoznámá 21letá modelka a tvář značky Dior Bella Hadid, sestra neméně známé Gigi Hadid, se spojila s americkým módním časopisem Harper's Bazzar a nafotila sérii fotografií. V červnovém a červencovém čísle tak září jak na titulní straně, tak v módní story. Na celém focení by ovšem nebylo nic zvláštního, pokud by Bella neoblékla nejhonosnější a perfektně propracované Haute Couture modely z dílny neslavnějších návrhářů a módních domů. To celé proběhlo pod taktovkou norského fotografa Sølve Sundsbø. 

Tyto módní fotografie byly vytvořeny pro rozhovor, kde je Bella Hadid zpovídána právě svou vlastní sestrou Gigi. Ptá se ji nejen na módu ale také na její životní postoje, slávu a například i sociální média.

V módní story se objevilo 7 zcela odlišných outfitů od různých návrhářů, o výběr modelů a celý styling se postarala Anna Trevelyan. Bella na titulní stránce časopisu září ve zlaté masce od Stephena Jonese, který ji vytvořil pro Dior, další model této značky se objevuje také v samotném editorialu. Nás nejvíce baví pestrost návrhářů a  haute couture modelů, které byly zvoleny. Své zastoupení tu mají módní domy s dlouholetou tradicí jako Valentino, Chanel, Armani, Givenchy ale také velmi mladé značky, jako je například Giambattista Valli, který na focení zapůjčil růžovou tylovou róbu.

harpersbazaar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram