Krásná Eva Herzigová v podzimní kampani Zadig & Voltaire

Krásná Eva Herzigová v podzimní kampani Zadig & Voltaire

Jedna z nejúspěšnějších českých modelek, Eva Herzigová, se stala tváří podzimní kampaně francouzské značky Zadig & Voltaire.

Zdá se, že topmodelky, které kralovaly módnímu světu v 90. letech, hlásí comeback. Poté, co se v kampaních a na přehlídkách známých značek objevily například Naomi Campbell či Amber Valletta, ovládla kampaň jedné francouzské značky i jedna z našich modelek z éry 90. let. 

Po řadě známých modelek, mezi které patří Hailey Baldwin či Bella Hadid se múzou značky Zadig & Voltair a tváří podzimní/zimní kolekce 2018 stala i česká modelka Eva Herzigová. Rozhodně se nedá říct, že by se naše kráska měla vedle svých mladších kolegyň cítit zahanbená, ba naopak. Eva v kampani doslova září a srší z ní neskutečná dávka rock'n'rollové, mladistvé energie. Na fotkách se vyskytuje hned v několika outfitech - počínaje romantickými zavinovacími šaty, přes oversized svetr až po černý kožený komplet. O celou krásu se postaral francouzský módní fotograf Frédéric Meylan. Studiové fotografie jsou černobílé, zvýrazněné jsou pouze velkým červeným logem značky.

fashiongonerogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram