Krejčovská práce slaví velký návrat v Pre Fall 2019 Giorgio Armani kolekci

Krejčovská práce slaví velký návrat v Pre Fall 2019 Giorgio Armani kolekci

Vrací se na míru ušité oděvy. V čele jim stojí dokonale padnoucí Armani obleky z nové kolekce. Nenásilná elegance je novým trendem.  

Sofistikovaná elegance

Giorgio Armani byl vždy průkopníkem sofistikované elegance v práci i v soukromí. Z jeho pohledu mají ženy vypadat profesionálně ve své pracovní uniformě za každých okolností. Jemně krejčovským umem zpracovaná saka nahrávají právě této myšlence. Pohodlí, ale i kultivovanost s vytříbeným stylem. Armani prokazuje dekádu za dekádou, že styl v jeho podání je svižný, jemný ale zároveň silný. Lehkost oděvů v nové kolekci je patrná.

Klasika v novém kabátě

Chytře střižené kalhoty prodlužují opticky nohy. Sako je svou lehkostí vhodné i na ležérní denní nošení. Energetické barvy zaručují moderní vzhled. Staré krejčovské praktiky dostaly nový nádech prostřednictvím přepracovaných vzorů, odlehčených materiálů, graciézních střihů a pestrých odstínů. Možnost šortek nebo sukně byla skvělou variantou. Sako a kalhoty jsou staré klasiky, ale u Armaniho dostaly nový náboj. Čerstvý pohled na retro styl byl potřeba.

Čas na změnu

Uvolněná a sportovní móda bude nyní nahrazena precizním krejčovským uměním. Po dlouhých sezonách ležérních trendů nastupuje nyní nová éra pečlivě ušitých kousků šatníků, které padnou jako druhá kůže. Armani nabízí styl vhodný jak pro mladou dívku, tak pro její matku. V tom tkví jeho tajemství. Je mistrem nadčasové elegance.

Zdroj; vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram