Leden 2018 | Kalendář akcí

Leden 2018 | Kalendář akcí

Nový měsíc s sebou přináší i nové akce a události. Kam v lednu vyrazit, co sledovat a které módní události nepropásnout?

Rozhodli jsme se pro vás na každý měsíc vytvořit kalendář akcí, které se budou konat.

Naleznete zde tipy na výstavy, vernisáže, veletrhy, workshopy ale také na fashion weeky a přehlídky, které nás v daných měsících čekají a které se vyplatí sledovat. Tak které jsou to na měsíc leden?

Leden nám v podstatě zahajuje několika měsíční šňůru fashion weeků. Pokud jste milovnicí pánské módy, můžete se těšit na nové kolekce od předních módních značek. Pokud jste spíš fanynkou velkých rób a exkluzivních modelů, můžete se těšit na Paris Haute Couture, který začíná 21.1.

Plánujete-li letos svatbu, je nejvyšší čas začít s přípravami. Pro inspirace můžete vyrazit hned na dva svatební veletrhy. První vás čeká 12. a 13. 1. v Clarion Congress Hotelu, na druhý svatební veletrh můžete vyrazit  26. a 27.1. do Hotelu Diplomat v Praze.

Další zajímavou akcí je „beseda“ s mladým českým návrhářem Pavlem Berkym, která se koná 12.1. v Institutu módní tvorby. Pokud jste milovnicí módních doplňků, vyrazte 24.1. na workshop vázání šál a šátků do dílny městské knihovny.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram