Ledvinkám vstříc! Vybrali jsme nejlepší modely podzimu

Ledvinkám vstříc! Vybrali jsme nejlepší modely podzimu

Ať už jste pro, a nebo proti, módní trendy se neptají. Velí ledvinky jako hot trend nové sezóny. Akorát se nosí trochu jinak, než si pamatujeme z dětství. 

Ledvinky zavítaly zpět na výsluní hlavní módní scény. Do oběhu je vnesly modelky, influencerky a samozřejmě také módní návrháři. Kdo z nich byl první? Teď už těžko říct. Ledvinky dnes seženete už i v mnoha kamenných řetězcích a nosit je můžete kamkoli. Záleží na vás, zda zvolíte formu zapnutí okolo boků, využijete ledvinku místo pásku a připnete ji přímo v pase nebo na kříž přes rameno. Všechny tři varianty jsou in. A my k tomu přinášíme top pět dostupných ledvinek, které by vám tuto sezónu neměly uniknout. 

Kožená ledvinka s chlupem Answear 1 199 Kč

Minimalistické provedení ozvláštněné chlupatým vzorem doplní jakýkoli all black outfit tak, že to nebude nuda. 

Červená semišová ledvinka Answear 469 Kč

Semiš je letos trendy a ve spojení s ledvinkou tak úplný must have. Ledvinka rozzáří tmavé outfity a vdechne podzimním dnům trochu barvy.

Zlatá ledvinka s motivem hadí kůže Answear 460 Kč

Baví vás zlatá? Tohle je model přesně pro vás. Doplňte jím třeba malé černé a na nohu obujte tenisky. Úspěch zaručen. 

Kožená ledvinka se zvířecím vzorem Answear 1 199 Kč

Zvířecí vzory to chce umět nosit, chybu ale neuděláte, když tuhle ledvinku zapnete k hnědé áčkové sukni a černému roláku. 

Stříbrná písková ledvinka Spiral 469 Kč

Pískový efekt ve stříbrném provedení se postará o all eyes on me efekt. Ať se to nemusí zdát, tenhle kousek můžete vzít skoro k čemukoli. 

pinterest.com ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram