Letní módní tip: Šaty z kolekce Eternal Italian Sun

Letní módní tip: Šaty z kolekce Eternal Italian Sun

Nová tvář na české módní scéně, Olga Afanasjeva, představuje kolekci, která zaujme všechny ženy, které hledají praktické, pohodlné a vzdušné letní šaty, které jsou ale zároveň elegantní a nadčasové.

Jak je předesláno v názvu kolekce Eternal Italian Sun, šaty jsou inspirovány italským šarmem a stylem, sluncem a krásnou přírodou. Zvolené doplňky a obuv dokážou z modelu vykouzlit šaty na formální večírek, ale i šaty na pohodlné pochůzky do města. Košilový střih nás baví již několik sezon a asi nám to ještě chvíli vydrží. Volnější oblečení se na nás nelepí, nechává kůži dýchat a v případě delších rukávů nás kryje před prudkými slunečními paprsky. Zároveň nemusíme myslet na žádný svetřík na večer, ve větším chladu nás takovýto typ oblečení zahřeje. Zvlášť pokud je z kvalitního materiálu, jak tomu v případě šat z dílny Olgy Afanasjevy je.

Šaty jsou šity z jemné, lehké a prodyšné anglické bavlny Tana Lawn. Tento druh bavlny je velice příjemný na dotek, téměř se nemačká, takže jsou šaty ideální i na cestování, kdy je vytáhnete z kufru, pověsíte na ramínko a druhý den je máte přirozeně vyžehlené.

Na první pohled zaujmou krásné syté barvy, motivy ptáčků, mořského světa a květin. Kvalitní zpracování látky, čisté střihy a praktické schované kapsy ve dvou typech modelů, které nesou názvy Candy a Marina. Zdá se vám to na jednu kolekci málo? Když máte do detailu zpracované a promyšlené střihy, nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě. V případě Olgy Afanasjevy, která pracuje ve vědeckém centru GoodAI, jenž se zaměřuje na výzkum umělé inteligence, můžeme říct, že se jí podařilo najít punc ženskosti a přirozenosti, navzdory jejímu hlavnímu zaměstnání.

Olga Afanasjeva do svých kolekcí promítá vlastní sny a vzpomínky, zkrátka všechno, co má ráda. Nechte se inspirovat.

olgaafanassieva.com

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram