Letní pantofle - nepostradatelný kousek v šatníku. Které byste zvolily vy?

Letní pantofle - nepostradatelný kousek v šatníku. Které byste zvolily vy?

Módní letní pantofle jsou nenahraditelnou obuví, ideální pro teplé dny a doplňující stylizaci. Pohodlné boty k bazénu a na pláž lze zakoupit za atraktivní cenu. Podívejte se, které modely si vybrat.

Když se blíží dovolená, je dobré zkontrolovat svůj šatník. Kromě letních šatů, šortek a halenek s krátkým rukávem bude nutná také obuv. Na pláži nebo u bazénu se ukázaly jako nejpohodlnější žabky a pantofle. Stylové dámské botky vám poskytnou pohodlí při chůzi a nebudou poškozeny vodou. Nejenže si můžete vybrat z opravdu velké škály barev, materiálů i co se designu týče, ale také je zakoupíte za velmi atraktivní ceny.

Módní pantofle – jaké si vybrat?

Módní pantofle nabízí opravdu velký výběr modelů. Máte mnoho možností - dámské korkové pantofle, dámské klínové pantofle, pantofle s plochým podpatkem. Najděte mezi nimi ten pravý model, abyste si během dovolené na pláži užili pohodlí a stylový vzhled.

Při hledání vhodného modelu se podívejte na stylové pantofle, které budou pohodlné a praktické, ideální pro letní styling. Pro teplé dny budou skvělou volbou pantofle Karl Lagerfeld. Jsou skvělé nejen na pláž, ale i na procházky či nákupy ve městě. Typické pro tuto značku jsou pohodlné letní pantofle v černém, bílém či černobílém designu, které hravě sladíte s jakýmkoliv oblečením.

Mezi mnoha populárními řešeními můžete snadno najít model vyhovujícímu vašemu vkusu. Jak jsme již zmínili, pantofle se vám budou skvěle hodit na dovolené. Modely se zajímavými vzory jsou ideální ke kraťasům a sportovním šatům.

Elegantní dámské pantofle

Dámské Tommy Hilfiger, které jsou vhodně sladěny s oblečením, mohou fungovat nejen jako praktický a pohodlný prvek letní skříně, ale také mimořádně módní a stylové řešení pro nejrůznější příležitosti. Stačí věnovat pozornost světovým módním přehlídkám, kde designéři používají pantofle stále více a více jako neoddělitelný prvek, který tvoří celý obraz modelu. Můžete udržet lehkost a vzdušnost obutím lehkých pantoflí, které sotva cítíte na nohách a sáhnout můžete i po sandálech. Tento typ obuvi je znám již po staletí. Obchody nabízejí široký výběr, takže dostaneme ploché sandály, na platformě, s vysokými podpatky nebo sandálky na klínku.

Sportovní pantofle

Pro ženy, které nemají rády či nemohou nosit klínek nebo příliš vysoké podpatky denně, vytvořili výrobci klasické dámské pantofle s plochou podešví. Nepochybně je potěšením obléknout je bez zbytečného ohýbání, vázání nebo zapínání. Správně vytvořená podešev znamená, že tento typ obuvi získává stále více fanoušků po celá léta. Jsou ideální nejen pro každodenní nákupy nebo procházky, ale také u bazénu nebo pláže. Po náročném dni v práci si naše nohy bezpochyby zaslouží odpočinek. Je tedy čas sundat své sexy, ale ne vždy pohodlné, vysoké podpatky a obléci si pantofle. V současné době již nejsou pantofle v nudné barvě, takže při výběru domácí obuvi se nemusíte vzdát původního designu. Různé modely si získají okamžitě vaše srdce.

answear.cz „Sponzorovaný článek“

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram