Letní romantické svatby při západu slunce

Letní romantické svatby při západu slunce

Léto, romantický západ slunce a teplý vzduch. Není novinkou, že letní svatby jsou v těchto měsících nejoblíbenější. Jaké barvy frčí, proč zvážit večerní svatbu a co vás nejvíce okouzlí?

zdroj: pexels.com

Svateb je v létě spousta, teplé počasí samo vybízí k oslavám, tak proč neoslavit v létě vaši lásku? Nejste nadšenci do poledního slunce? Tak co si obřad i hostinu posunout na večerní hodiny.

Při západu slunce

Sníte o svatbě, která se nebude podobat ostatním? Pak to svatba při západu slunce určitě je! Romantické kouzlo se nevytratí a obloha plná hvězd tomu dodá to pravé. Jasnou výhodou je příjemnější počasí a možnost naprosto nevšedních oslav. Na výzdobu můžete zvolit citronově žlutou, světle modrou, růžovou nebo zelenou barvu. Na stolech nesmí chybět ledová limonáda a cukroví, které odolá teplejšímu počasí. Stoly můžete vyzdobit květinami i ovocem.

zdroj: pexels.com

Výhody

Jasnou výhodou pro pozdější svatbu je čas. Klasické svatby začínají v ranních hodinách, kdy se rychle chystají družičky a hlavně nevěsta, budí se děti na poslední chvíli, sedá se do aut a rychle se peláší do kostela. Chcete to jinak? To můžete, užijte si svůj svatební den, posnídejte v klidu, budete mít dostatek času. Můžete zvolit svatbu při svíčkách, pod hvězdami, na louce, v parku nebo v penzionu. Jde o to být venku, rozložte židle, bílý stan nebo jen deky. Myslíte na finance? Pokud zvolíte svatbu k večeru, ušetříte za oběd a další pokrmy. Stačí pouze podávat večeři v podobě rautu, zákusky a alkohol. Svatba nebude trvat celý den a nemusíte se obávat opilých kamarádů nebo znuděných členů rodiny, každý se bude bavit. Atmosféru vytvoří skvěle tlumená světla, lampiony, svíčky a lucerny. Tohle a mnohem více vám nabízí svatby při západu slunce.

zdroj: pexels.com

Nevýhody

Můžete se setkat s tím, že se to některým hostům nebude zamlouvat nebo že děti budou už unavené. Nemusí vám také vyjít počasí, ale letní déšť také není k zahození. Je to na vašem zvážení, jak chcete strávit svůj svatební den.

zdroj: pexels.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram