Letní romantika: Co na sebe, když vás pozve na rande?

Letní romantika: Co na sebe, když vás pozve na rande?

Letní večery mají své kouzlo samy o sobě.  Proto, pokud se váš hrdina odhodlá této výjimečné doby využít a pozve vás na večeři, je jedno jak dlouho spolu jste. Připravte se na ni, oblečte se krásně a neodolatelně. Inspirujte se v našem článku.

Dlouhé dny, příjemné teplo... krásná hudba, svíčky. Velká romantika. Chystáte se na večeři se svým drahým a chcete ho i po tolika letech nějak překvapit? Léto je nejkrásnější a nejromantičtější období v roce, využijte svoji ženskost a něžnost, prvky, které na nás muži tolik milují a přichystejte se na tuto nevšední událost.

Šaty dnes ne

Pokud jsou šaty vaší klasikou a nosíte je opravdu často, především na tyto občasné večeře, zkuste si nakoupit nebo vyhrabat ze šatníku nějakou halenku s nevšední barvou. Slaďte je s decentními, ač nápaditými doplňky a nechte kabelku doma, místo ní si vezměte jemné psaníčko. 

"Vyzvednu tě v osm"

Večerní piknik, projížďka autem, vyzvednutí v 8 a vzkaz se slovy "Vem si něco pěkného."... To zní jako něco, co jste si přečetla v knize od americké autorky E. L. Jamesové. Na to většinou chlapi opravdu nejsou, ale čas od času, jednou za dlouhou dobu, něco podobně romantického přece jen přijde. A pokud jste ta šťastná právě vy a chcete tento okamžik zvládnout s elegancí, pojměte přípravu pečlivě. Co na sebe?

Něco nevšedního

Jak napovídá název, pokud se večer chystáte na velmi nevšední večeři v luxusním duchu, zapomeňte na vymýšlení outfitu na poslední chvíli. Zajděte si do vašich oblíbených obchodů a vymyslete, a kreativně, něco speciálního! Využijte teplo a odhalte se trošku. Krátký topík a lesklé kalhoty s dokonalými doplňky, zkuste něco takového i vy!

Klasika tak trochu jinak

Pokud jste milovnice šatů a šaty milují vás i vaši postavu, dostala jste se do dokonalé symbiózy, na kterou si vsaďte i v letních randíčkách. I přes tento fakt, že šaty nebo sukni nosíte stále, pojměte outfit jinak. Sukně s vysokým pasem a k tomu sexy body, mmm to by možná šlo!

Zdroj foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram