Letní šaty pro sezónu 2018, které vítězí už na první pohled

Letní šaty pro sezónu 2018, které vítězí už na první pohled

Taky už čekáte na léto, na sluneční paprsky, které zahřejí a do bronzova opálí naši kůži? Na čas kdy bude látky míň a holé kůže víc? My se už nemůžeme dočkat, protože nová kolekce je tak rozmanitá a pestrá, že ani nevíme kde začít.

Taky už čekáte na léto, na sluneční paprsky, které zahřejou a do bronzova opálí naši kůži? Na čas kdy bude látky míň a holé kůže víc? My se už nemůžeme dočkat, protože nová kolekce je tak rozmanitá a pestrá, že ani nevíme kde začít.

Ale vlastně víme. Ještě stále jsou aktuální plesové šaty, které zažijí svůj druhý boom v období svateb, které je před námi. Výběr je opravdu bohatý. Krátké šaty, dlouhé šaty, krajkové šaty, nebo šaty večerní. Všechno závisí od vlastního vkusu a tématu svatby. Elegantní šaty najdete u všech střihů a forem, mini šaty, nebo radši midi šaty? Nebo klasika v podobě dlouhých šatů? Zvolte si délku, která je vám pohodlná a která lichotí vašim nohám.

Nezapomeňte na vhodné doplňky. Vyberte si k šatům krásný šperk a kabelku a samozřejmě boty, které celý outfit doplní. Podívejte se do nabídky bot, kde najdete i sandály, vhodně doplňující elegantní šaty. No a po půlnoci už můžete tančit i bosá.

A teď vzhůru k letním radovánkám. Léto bude úžasné. Tolik kombinací, barevných tónů a nových střihů! Plavky budou skvělé pro každý typ postavy, a aby na pláži nebyla nuda, připravili pro nás módní návrháři množství doplňků. Velké tašky, úchvatné plážové šaty, baleríny a espadrilky všech barev.

Plážové šaty se letos obzvlášť vyvedly. A absolutním hitem budou letos krajkové šaty. No ale nezapomínáme ani na novinku, která nás všechny ohromila. Jsou to pletené plážové šaty! Tak rafinované a svůdné! Hrají barvami, jejich vzory vás okouzlí! Můžete se v nich stát královnou pláže, za kterou se ohlídnou se zájmem všichni kolem.

Na večerní procházce po letní promenádě nic nezkazíte ani elegantními modely šatů, doplněnými masivním náhrdelníkem a ležérním letním účesem. Vzhled orientální princezny se taky nikdy neokouká. Nazujte si lehké baleríny a procházejte se až do úsvitu. Nebo tančete za zvuku hudby z kaváren a nechte se okouzlit duchem místa.

Každé oblečení vás musí vystihnout, podtrhnout vaši osobnost a vyjádřit vaši náladu. Nezapomeňte jej doplnit šperkem, vhodnými taškami a hlavně nezapomeňte na úsměv. Ten je vaší nejlepší ozdobou. Léto na nás čeká a má pro nás spoustu sladkých zážitků a horkých chvil. Na pláži, u bazénu, nebo na procházce městem si zasloužíte být tou nejkrásnější  a nejtrendovější. S námi se vám to podaří, protože pro vás hledáme to nejmódnější zboží, ty nejlepší šaty, ty nejpohodlnější boty, šperky, kabelky, peněženky... Všechno, co musí správná trendsetterka mít ve svém šatníku.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram