LETNÍ SPECIÁL 2016: 5. díl: Kosmetika, která se v létě bude hodit

LETNÍ SPECIÁL 2016: 5. díl: Kosmetika, která se v létě bude hodit

Závěrečný díl letního speciálu 2016 přináší tipy na letní kosmetické produkty, které by se vám mohly hodit ať už ve městě, u rybníka nebo na dovolené u moře. 

Když se chodíte opalovat, jistě nezapomínáte na opalovací krémy. Co dalšího byste rozhodně neměla opomíjet, je péče o vlasy. Mořská sůl, chlór z bazénů a sluneční paprsky vaše vlasy ničí. Proto zařaďte do své letní péče také pravidelnou regeneraci vlasů. Epilátor není úplně kosmetickou věcí, ale pokud už dlouho přemýšlíte o jeho pořízení, vězte, léto 2016 je tou pravou chvílí. Zpočátku bude jeho používání bolet, odměnou vám ale budou hladké nohy, které hlavně vydrží mnohem déle než po použití žiletky. Speciálně chodidla byste měla během horkých dní osvěžovat sprejem nebo speciálním gelem na unavené nohy. Některé z těchto sprejů můžete použít i do bot, proti nepříjemnému zápachu.  

  
Regenerační olej na vlasy Nuxe 469 Kč ; Epilátor 3v1 Beurer 2 099 Kč ; Osvěžující sprej na nohy Dermacol 95 Kč

Léto je přesně tím obdobím, kdy budete u sebe raději mít jednu multifunkční paletku než deset produktů. Proslulý TheBalm na to myslí a v jeho nabídce seženete paletku včetně tvářenky a rtěnky, nejsvětlejší odstín se dá použít jako rozjasňovač a už stačí přibalit jen gel na obočí a řasenku. Pokud si v létě potrpíte raději na krémové produkty, s novinkou přichází americká značka Maybelline, která má v tubě rozjasňovač i bronzer. Pomocí pár jednoduchých tahů tak vykonturujete celý obličej a nemusíte s sebou tahat klasické produkty, a ještě štětce k tomu. Naprostým letním MUST HAVE je poté termální voda, která není ani drahá ani těžká do jakékoli kabelky a příjemně vás osvěží a vaši pleť hydratuje. 

   
Multifunkční paletka TheBalm 1 049 Kč ; Termální voda La Roche Posay 89 Kč ; Rozjasňovač Maybelline 249 Kč

Neunikl vám některý z předchozích dílů? 

LETNÍ SPECIÁL 2016: 

1. díl : Drobnosti na cestování
2. díl : Seznam věcí na letní dovolenou
3. díl: Kosmetické vychytávky k moři
4. díl : Outfity na letní cestování
5. díl : Kosmetika, která se v létě bude hodit

pinterest.com ; krasa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram