Lindex přichází se 13 modely podprsenek tak, že si vybere každá žena

Lindex přichází se 13 modely podprsenek tak, že si vybere každá žena

V Lindexu teď nově můžete vybírat mezi 13 rozdílnými střihy podprsenek a vybrat si tak tu, která vám padne úplně nejvíce. Pomůže vám k tomu také online dotazník a náš přehled!

 

Pro začátek se jistě vyplatí znát svou velikost. Všechny ale víme, jak náročné takové číslování je - v každém obchodě nakonec máme velikost rozdílnou. Obchod Lindex má na svých stránkách funkci, která vám vypočítá vaší velikost. A zároveň si pomocí dotazníku můžete najít model jedné ze 13 podprsenek podle vašich preferencí, který by měl být tím pravým!

Modely jsou rozdělené podle základního střihu na 6 podkategorií. Pokud tedy rády nosíte push-up podprsenku, zde máte ještě její 3 druhy, stejně tak je to u balkonové nebo T-shirt podprsenky. 

Každá ze 13 modelů podprsenek má svůj název - tzv. T-shirt. Podprsenky mají třeba názvy Adore, Love a Diva. Každá z nich je střižena trochu jinak. A pokud si mezi nimi vyberete ten správný střih, můžete se těšit na spousta super designů!

   

Krásné provedení nás zaujme třeba u modelu STRAPLESS - podprsenka má odepínatelná ramínka a zespodu je lehce vyztužená. Můžete ji tak nosit i bez ramínek a stále bude nabízet skvělou podporu. 
Pokud nemáte tak úplně v lásce kostice, zaujmout by vás mohl střih WIREFREE CHARM, který je bez kostic a díky velkému vykrojení se hodí do hlubokých výstřihů. 
Nesmí chybět ani push-up podprsenka s efektem č. 2 REBEL. Tato má navíc gelové výztuže, které zajišťují co nejpohodlnější nošení. A je na výběr spousta designů!

  

Pro více informací o střizích a jednotlivých modelech, online dotazník i zjištění vaší ideální velikosti navštivte internetové stránky Lindex.

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram