Loučíme se s létem stylově!

Loučíme se s létem stylově!

Již za pár dní nás opustí nejteplejší období a s ním i sezona hudebních festivalů, dlouhých večerů a popíjení ochlazujících drinků v trávě. I my se pomalu loučíme s tímto obdobím dobrodružstvím a jak jinak, než stylově!

Jak jinak se rozloučit s létem, než kvalitní hudbou v obklopení skvělých přátel. A tak jsme vyrazily do podhradí známé středočeské zříceniny, na již 19. ročník festivalu Okoř. Tento ročník byl obzvlášť vydařený, obklopený širokou škálou českých hudebníků. Zazněly legendární hity Jaroslava Uhlíře, dav roztančilo svižné tempo Divokého Billa a v poslední části večera zabodoval romantickou atmosférou Marek Ztracený, za doprovodu vlajících rukou všech účastníků. Už teď se těšíme na další, kulatý ročník!

A co jsme si oblékly na Open Air Festival Okoř 2019? Dávka módní inspirace právě začíná...

Petra 

Musím říct, že stylistka Šárka Štursová se mi naprosto trefila do mého šálku kávy. ¾ šaty s květinovým vzorem splnily zcela svůj účel pohodlnosti, kterou u oblečení vyžaduji. Vynikaly nejen svým vzorem, materiálem, ale také rafinovaným detailem na zádech prostřednictvím překřížených špagetových ramínek. Pásek se stříbrnou sponou dal vyniknout mé siluetě a byl tak efektním doplňkem. Křivák a rockové kotníčkové boty CCC dodaly outfitu tu pravou festivalovou náladu. A to bych nebyla já, kdybych nesáhla do svých vod po klobouku české kvalitní výroby značky Tonak. Jelikož jsem nositelka dioptrických slunečních brýlí, na které nedám dopustit, tak jsem zvolila jemnější líčení oproti mým kolegyním a vsadila jsem na klasiku v podobě červené rtěnky, která vynikala v jinak základním make-upu. Přeci jen jsem se ale chtěla něčím ozvláštnit a do nosu jsem si proto aplikovala falešný piercing.

 

Styling: Šárka Štursová: Křivák: Orsay; Šaty: Zara; Boty: CCC

Agi, vloggerka

Můj jinak černobílý model, džínové šortky a krajkový crop top, doplňovala letní tunika se zvířecím vzorem, který se stále těší své oblibě. A proto jsem k tomuto, podle mě střídmějšímu oblečení, zvolila výrazné líčení. Festivalový make-up vynikal červenými očními stíny, metalickou zelenou rtěnkou a třpytivými kamínky, spolu s falešným nosním piercingem. Dlouhé visací náušnice a rockové kotníkové boty byly pak těmi výraznějšími prvky celého looku.

Styling: Šárka Štursová: Crop top: Zara; Džínové šortky: Forever 21; Letní tunika: F&F; Boty: CCC

Žanda, redaktorka

Baví mě, když se můžu za pár minut změnit k nepoznání. Proto jsem do toho šla po hlavě skrz crazy look za doprovodu roztomilých „bobíků“, třpytivých kamínků, výrazného líčení a typicky festivalového outfitu. Stylistka Šárka se každému trefila do vkusu a mé srdce zaplesalo, když jsem mohla obléci třásňový krátký top v béžové barvě, džínové šortky a černý průhledný letní přehoz s výšivkami. Kdo mě zná, tak ví, že průhledné materiály vládnou mému šatníku. Outfit pak doplnily lesklé polobotky s detailem perliček.

Styling: Šárka Štursová: Tílko: Zara; Džínové šortky: Zara; Průhledný letní přehoz: Lindex, Boty: CCC

 

A tímto videem vzdáváme hold letním hudebním večerům…