Lukáš Lindner představil velmi ženskou a rafinovanou kolekci pro podzim/zimu 2018

Lukáš Lindner představil velmi ženskou a rafinovanou kolekci pro podzim/zimu 2018

Podzimní kolekce Lukáše Lindnera je plná elegance, ženských střihů a rafinovaných kousků!

V neděli odpoledne představil Lukáš Lindner svou nejnovější kolekci v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Week. Jeho modely ztělesňovaly naprostou ženskost, rafinovanost a zároveň i něžnost. Naprosto ucelená, harmonická kolekce čítá 19 modelů (součástí jsou také 3 pánské modely) a my jsme si dosyta vychutnali každičký z nich. Celá kolekce je důkazem toho, že nadčasové kousky rozhodně nejsou žádná nuda! Jediné co nás mrzí, je, že Lukáše nevídáme na MBPFW častěji

MOLO OVLÁDLY TRENCHCOATY

Jedním z nejvýraznějších prvků celé kolekce byly trenchcoaty. Ty se na mole ukázaly v nejrůznějších provedeních, materiálech i barvách. Od metalického růžového přes lahvově zelený, kostkovaný s výraznými koženými detaily až po čistě černý kožený. Díky pevným opaskům vytvořily nádherné ženské siluety! Naším absolutním favoritem je zelený!

VÝRAZNÝ PAS

Krásné siluety X jsme neviděli pouze u trenchcoatů, prolínaly se celou kolekcí, každým outfitem. Opasky tak přepásaly vše, co jim přišlo pod ruku. Někdy byly tón v tónu s oděvem, jindy pak byla zvolená kontrastní červená či modrá. Naprosto úchvatně vypadaly sametové šaty a kalhotové kostýmky právě v kombinaci s hladkými koženými pásky.

PESTROST MATERIÁLŮ

Celá kolekce byla rozmanitá především z hlediska materiálů. V krásných barokních prostorech se tak prostřídaly krajky se sametem, šifon s kůží ale i krásné oblekové materiály s péřovými detaily. Na první pohled by se mohla zdát volba materiálů trochu chaotická a nesourodá. Opak byl pravdou! Všechny kousky se doplňovaly, ladily k sobě a tvořily tak nesmírně harmonické celky.

mbpfw.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram