Luxusní móda ve světě domácích mazlíčků

Luxusní móda ve světě domácích mazlíčků

I naši zvířecí miláčci si zaslouží luxusní péči. Módní průmysl proto povolal ty nejlepší z nejlepších. Přinášíme vám přehled značek, které miluje kočka Karla Lagerfelda, pejsek Ozzyho Osbourna i váš mazlíček.

Foto: se svolením Moshiqa

V 88 milionech evropských domácností se nachází minimálně jeden zvířecí člen rodiny. Psi, kočky a další mazlíčci se stávají nedílnou součástí života svých páníčků, a tak není divu, že si své postavení vydobyli i v jiných oblastech. Kromě zásadních posunů v oblasti zdravotnictví, tedy veterinární péče a technologiích, zastávají zásadní místo na trhu i v módním průmyslu.

Dobývají srdce známých osobností - například známá kočka Choupette návrháře Karla Lagerfelda se stala součástí brandmarku. Boří dokonce i sociální sítě - známý instagramový pes Boobie Billie si třeba nedávno založil vlastní značku. Nebo se stávají součástí módy díky svému handicapu. To se stalo kočce s "naštvaným obličejem", jejíž fotografie proletěla internetem a vedla k založení trademarku The Grumpy Cat. A viděli jsme i několik pokusů módních návrhářů spojit zvířecí a lidské kolekce ve stylu "Slaďte svůj outfit s vaším mazlíčkem."

Konečně jsme tedy i pro vás připravili přehled luxusních značek pro domácí mazlíčky, kterými se můžete inspirovat.

PAWOOF

Značka PAWOOF je jedna z mála značek, která byla založena původem jako globální. Její založení se datuje do roku 2016, ale i za tak krátkou dobu se jí povedlo obsáhnout velkou část globálního trhu. V její nabídce najdete prakticky vše - od klasických potřeb pro čtyřnohé miláčky po módní doplňky. Vše v luxusním provedení.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram