Magazín Móda na přehlídkách ODIVI a ETHER na MBPFW 2016

Magazín Móda na přehlídkách ODIVI a ETHER na MBPFW 2016

Ani na dalších přehlídkách z letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku nechybí tým magazínu Móda. Právě díky tomu vám můžeme přinést aktuální informace z kolekcí ODIVI a ETHER.

 

ODIVI F/W 2016-2017

Hlavním tématem podzimní kolekce ODIVI se staly neutrální tóny, které pohltily celou kolekci. Byly na chundelatých svetrech i lehoučkých sukních. Právě tyto modely poutaly pozornost na vzájemný kontrast materiálů. Střihová podoba modelů se vyznačovala rovnými liniemi, které jsou stále populárnější a populárnější. Snadno jsme je rozpoznali na dlouhých svetrových šatech se širším rolákem, stejně jako na elastických šatech potištěných černobílým vzorem. 

 
 

VELKÁ GALERIE ZDE


ETHER F/W 2016-2017

Značka zaměřená na výrobu originálních módních doplňků z přírodních usní dodržela unikátnost, na které si od začátku zakládá. Na pražském Fashion Weeku odprezentovala kolekci jedinečných batůžků především v přírodní bílé barvě, také černé a na mole se blýskla i stříbrná. Velikostně ether uspokojí příznivce menších ozdobných i větších praktických batohů. Čistý minimalistický design převládl v podobě ničím nerušených hranatých tvarů.   

 

 

 

 

VELKÁ GALERIE ETHER ZDE

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram