Mandlový olej pro krásu citlivé pokožky

Mandlový olej pro krásu citlivé pokožky

Mandlový olej se právem řadí mezi nejcennější přírodní suroviny na zemi. Do svých přípravků řady Sensitive jej proto vložila oblíbená značka tělové péče fenjal.

Zjemňuje, vyživuje, hojí a zklidňuje podrážděnou pokožku

Mandlový olej představuje jedinečný koktejl vitamínů, minerálů i účinných antioxidantů důležitých pro zdraví a krásu pokožky jakéhokoliv věku. Je vhodný pro všechny typy kůže včetně suché a citlivé, se sklony ke svědění nebo zčervenání. Projevy podráždění dokáže rychle zklidnit a zhojit. Podporuje zdravou regeneraci pokožky, pomůže jí obnovit přirozenou ochrannou bariéru a dodá sametovou hebkost.

Na blahodárné účinky přírodního mandlového oleje, podpořené výtažky z aloe vera, panthenolem a allantoinem, vsadila tradiční značka tělové kosmetiky fenjal. Speciální péči o citlivou pokožku věnovala jednu ze svých pěti produktových řad.

Přípravky fenjal Sensitive, mezi nimiž nechybí sprchové krémy, tělová mléka a oleje nebo šetrné deodoranty, mají lehkou nedráždivou parfemaci a velmi jemné složení. Zklidní nejen kůži se sklony k podráždění, ale díky uvolňující ovocné vůni i mysl vystavenou každodennímu stresu – dopřát si jedinečný wellness zážitek tak můžete i v této složité době bez omezení, a to přímo ve vlastní koupelně!

Vyzkoušejte

fenjal Sensitive Sprchový krém – Pro dokonale čistou pokožku celého těla bez jejího vysušování během mytí. Vytváří bohatou nadýchanou pěnu. (200 ml, doporučená MOC 85 Kč)
fenjal Sensitive Tělové mléko – Dodává pokožce po sprše nebo koupeli dlouhotrvající hydrataci, zanechává ji pružnou, vláčnou a sametově hebkou. (400 ml, doporučená MOC 185 Kč)

fenjal Sensitive Sprchový olej – Bohatě vyživující sprchový olej obohacený o vitamín E pozvedne vaše každodenní mytí těla na mimořádnou rozmazlující seanci. (225 ml, doporučená MOC 115 Kč)
fenjal Sensitive Tělový olej – Pečující olej se díky pumpičce s rozprašovačem snadno aplikuje, rychle se vstřebává a zanechává pokožku hladkou a rozzářenou. (145 ml, doporučená MOC 189 Kč)

fenjal Sensitive Krém na ruce – Rychle vstřebatelný bohatě pečující krém se postará i o velmi suchou a namáhanou pokožku rukou. (75 ml, doporučená MOC 95 Kč)

Tělová kosmetika fenjal Sensitive je dostupná v síti FAnn parfumerií, na e-shopu fann.cz a u dalších vybraných prodejců. Novinky značky můžete sledovat na Instagramu fenjal_cz.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram