Mango představuje svou čtvrtou udržitelnou kolekci

Mango představuje svou čtvrtou udržitelnou kolekci

Značka Mango pro svou nejnovější kampaň zvolila modelku holandského původu, na krátko ostříhanou Saskiu de Brauw, kterou zahalila do uvolněného stylu.

Všechny kampaně této značky jsou něčím jedinečné, rozeznatelné a zapamatovatelné. Mango se zaměřuje na to, aby jejich kolekce, nebo alespoň kampaně k nim, čímsi utkvěly v paměti. Možná si stejně jako my, pamatujete loňskou kampaň k zimní kolekci nafocenou se psy plemene československého vlčáka, který tolik připomíná vlka. Aktuální kampaň je však zahalena více do podzimu.

Fotky ke čtvrté udržitelné kolekci vznikly v Národním parku Aiguas Tortas a také na jezeře San Mauricio ve Španělsku. Příroda a modely z udržitelných tkanin jdou jednoznačně ruku v ruce. Saskia je oblečena v minimalistických outfitech skládajících se převážně z recyklovatelných tkanin a bio vláken v neutrálních odstínech hnědé, bílé a cihlové. Tedy barvy podtrhující podzim jako takový.

Nohavice i rukávy do zvonu, volnější košile, svetry i saka téměř zapomínající na ženskou siluetu, slibují pohodlí. Video z kampaně Commited porovnává krásu a klid přírody vs. shon velkoměsta. Jak tyto protiklady vnímáte vy sami?