MATIS Paris představuje první „spánek v kelímku“ Night AvantAge

MATIS Paris představuje první „spánek v kelímku“ Night AvantAge

MATIS Paris představuje první „spánek v kelímku“ Night AvantAge, světle fialový krém, který stimuluje přirozenou regeneraci pokožky. 

To, že je noc ideálním časem k regeneraci organismu, víme všichni, ale ruku na srdce, kdy se nám podařilo opravdu se pořádně vyspat, aby z toho měla naše pleť skutečný požitek? Brzké vstávání a naopak práce nebo zábava dlouho do noci či problémy s usínáním – to vše nás připravuje o blahodárný spánek. Jeho absence se projevuje mimo jiné i unavenou a špatně regenerovanou pokožkou s našedlou barvou a vráskami. Jak si s tím poradit?

MATIS Paris představuje první „spánek v kelímku“ Night AvantAge, světle fialový krém, který stimuluje přirozenou regeneraci pokožky. Ta pak bude vypadat, jako by měla za sebou dlouhý a vydatný spánek. Tajemství jeho účinku je ukryto v novém revolučním komplexu ChronoSkin Complex, který kombinuje časový peptid uvolňující účinné látky v době, kdy je to pro regeneraci pleti nejpříhodnější, s výtažkem ze semen albízie růžové.

Komplex se cíleně zaměřuje na různé známky únavy, které se na pokožce objevují (vrásky, absence energie, našedlá barva, ochablost) a přináší jejich řešení. Chrání a opravuje proteinovou strukturu poškozenou vlivem glykace, posiluje přirozený detoxikační systém a pomáhá udržovat životaschopnost buněk. Výsledkem je potlačení známek únavy, přirozený odstín a pleť doslova zářící vitalitou po celý den.

Příjemně parfemovaný noční krém Night AvantAge ovinutý svěží květinovou vůní aplikujte každý večer na dokonale očištěnou pokožku obličeje a krku. Sama se přesvědčíte, že 50 ml kelímek v hodnotě 2.299,- Kč je skvělým pomocníkem v účinném boji s unavenou a našedlou pokožkou.

 

Zdroj: fann

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram