Max Mara zahrnula do své podzimní kolekce 2018 i hidžáb

Max Mara zahrnula do své podzimní kolekce 2018 i hidžáb

Kolekce bohatá nejen na vzory, pevné a hřejivé materiály ale také na kombinování všeho dohromady. Na takové outfity to chce dávku odvahy. 

Smart business

Max Mara zůstala věrná tomu, co ji jde nejlépe. Podzimní kolekci 2018 postavila z velké části na vzájemném kombinování vzorů. V první linii kráčel vzor leopardí srsti a výrazná skotská kostka. Spolu vytvářely pořádnou show. Nejen vzory jsou pro Max Maru tolik typické. Spolu s nimi je to také filozofie silných a mocných žen. Těch bylo tentokrát plné molo. Značka jim oblékla smart business kousky. Ty se vyznačují vysokou úrovní elegance, poměrně snadným spojováním v celistvé outfity a kvalitními materiály. Mezi nimi jsme zahlédli pouzdrové sukně, kárované kabátky i kalhoty nebo skinny kalhoty do pasu.

Až na zem a sexy

Podstatné slovo dostala kůže - pokryla pouzdrovky, bundy, kabáty i kalhoty. S ní se pojilo také zaměření se na temnější odstíny. Pastely, které u Max Mary známe, tentokrát vystřídala tmavě hnědá, černá a camel odstín. Velká část outfitů se skládala z trika s potiskem a logem značky zakasaném do kalhot nebo objemné maxisukně. Dlouhé sukně k zemi ostatně zanechaly velký dojem. Max Maře se je podařilo podat v moderním duchu a tedy velmi přijatelnou formou i pro zastánkyně sukní krátkých. Značka nám tím vyvrátila mýtus, že maxisukně nemůže být sexy. Stačilo k ní přidat saténový tank top a černé rukavičky.

V průběhu kolekce o více jak čtyřiceti modelech se dvakrát ukázal na hlavě modelky hidžáb. Max Mara dala najevo, že i šátky nošené z náboženského přesvědčení mohou být stylové a mají své místo v módě. I na módním mole. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram