Michael Kováčik vyslal v kolekci Jaro 2019 na molo svou vizi sexy a trendy ženy

Michael Kováčik vyslal v kolekci Jaro 2019 na molo svou vizi sexy a trendy ženy

Rozevláté šaty, kápě na hlavách, stahovací kozačky, skotská kostka a červená. Žena Michaela Kováčika je vyzývavá, moderní a rozhodně trendy. 

Nenápadná provokace

Michael Kováčik nezapomenutelně zaujal při minulém týdnu módy, když oblékl modelky do modelů, které odhalovaly více, než by běžný divák čekal. Sklidil obdiv a ovace. Jenže kdyby přišel se stejným nápadem i v jarní kolekci 2019, trochu by opakoval sám sebe. Zůstal tedy věrný své vizi odvážné a sebevědomé ženy, hrudník ji ale více zakryl. I když jak kdy. Vzhledem k velmi hlubokým provokativním výstřihům sem tam něco vykouklo. Ale tentokrát to zřejmě nebylo úmyslem. Pokud ano, pak nadmíru dobře utajeným.  

Hra kontrastů

Kováčik dokázal zaujmout i bez odhalených hrudníků. Jeho jarní kolekce 2019 si hrála s myšlenkou ponurosti, modelkám zakrývaly vlasy kapuce na kontrastně zbarvené stahovací šňůrky a velká část modelů směřovala k temnému spektru barev. Nejvíce si autor vyhrál s červenou a černou, kterou občas prohodil za její pravý opak - bílou. Na vzor jara 2019 pasoval smaragdově zelenou skotskou kostku, kterou využil jak do dámských, tak do pánských modelů. 

Večerní móda 

Kalekci uzavíraly tři večerní modely. Všechny spojovala dlouhá rozevlátá sukně a typicky podzimní odstíny - cihlová, černá a smragdová. Ale ruku na srdce, kdybychom hledali v dramatické tvorbě Michaela Kováčika jarní odstíny, asi bychom byli bláhoví. Nejvíce ze všech modelů zaujal autor tím posledním. Své zásluhy na tom nesla také modelka, které v něm vykročila do publika. Na mole se totiž objevila slavná Aneta Vignerová, která ve spojení s rozvolněnými šaty vytvořila bezchybný duet. 

archiv Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram