Midi sukně: pravá volba do zimních měsíců

Midi sukně: pravá volba do zimních měsíců

Milujete sukně, ale s příchodem chladných dní raději volíte kalhoty? Zbytečně. Zvolte sukni v midi délce. Všestranný kousek, lichotící střih a ideální outfit do jakéhokoli počasí. Nechte se inspirovat naším výběrem.

Ať už pracujete v kanceláři nebo jdete jen na party, vždy se může stát, že si nejste jistá volbou správného outfitu. Midi sukně. Všestranný kousek, lichotící střih a ideální outfit do jakéhokoli počasí máte na světě. Ukážeme vám několik jednoduchých kombinací, jak obléknout právě sukni v midi délce. Vždy budete vypadat stylově a žensky a je úplně jedno, zda zvolíte tenisky nebo podpatky. Takže pokud jste se doposud tomuto střihu vyhýbala, my vás jistě přesvědčíme o opaku.

Set

Vlastnit dámský kostým by pro mnohé mohl být přežitek nebo symbol kancelářské šedi. Taky nemluvíme o ledajakém kostýmu. Tyhle ladící sety budou vypadat skvěle, a pokud budete chtít, tak také neformálně. Stačí zvolit správnou obuv a doplňky. Rázem máte ideální kombinaci třeba na sobotní večeři s kamarádkou.

Ledvinka

Tahle paráda už nějakou tu sezónu ustála, a stále se těší poměrně velké oblibě. Nebudeme lhát - mít to nejnutnější při ruce je více než praktické. A že to celé působí i zatraceně dobře, je tím největším bonusem.

Kůže na kůže

Zkuste potlačit obavy z toho, že by tato kombinace mohla působit až příliš. Zkuste si vše nejdříve obléct doma před zrcadlem, anebo v kabince v obchodě. Že to pořád není ono? Zkuste kozačky na vysokém podpatku. Že už je to lepší? My to věděli. V tomto případě vybírejte věci v podobných tónech a barvách, ať vše do sebe skvěle zapadne.

Midi a košile

Nebojte se, že budete vypadat minimálně o 10 kilo těžší. Stačí, když košili přepásáte větším páskem s výraznou sponou nebo jen jednoduše zastrčíte.

Nevzdávejte se velkých svetrů

Varianta pro následující měsíce, kdy nechcete mrznout, ale ani se nechcete vzdát elegance, ženskosti a hlavně sukní. Sáhněte po velkém roláku, který vpředu jen zastrčíte nebo vám skvěle poslouží naše opěvovaná ledvinka.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram