Midnight Jewels od Mary Kay

Midnight Jewels od Mary Kay

Mary Kay představuje limitovanou edici Midnight Jewels s paletou nových odstínů, které využijete při líčení přes den i na večer.

Kosmetická společnost Mary Kay svým zákaznicím nabízí dekorativní a pleťovou kosmetiku prostřednictvím svých nezávislých poradkyň. Společnost byla založena před více než padesáti lety v Dallasu úspěšnou podnikatelkou Mary Kay Ash a dnes její produkty pořídíte ve více než 35 zemích světa. Každý rok Mary Kay přináší kosmetické novinky a ani ten letošní není výjimkou. Představujeme vám limitovanou kolekci Midnight Jewels.

Midnight Jewels se skládá z lesku na rty se třpytkami, paletky očních stínů, polomatné rtěnky a laku na nehty. Některé z výrobků si můžete pořídit i ve vícero odstínech. Barevné kombinace jsou inspirovány drahými kameny a noční oblohou a nakombinovány tak, aby k sobě ladily. Kolekce se umí uzpůsobit líčení pro denní i večerní příležitost a nabízí skutečně nádherné barvy spojené s velmi dobrou pigmentací. Pokud by se vám líbily obě varianty očních stínů, neváhejte si pořídit i paletku, do níž se vám vejdou oboje stíny najednou.

Foto: Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram