Minimalismus, estetika a streetová móda vychází ze spolupráce PUMA x RHUDE

Minimalismus, estetika a streetová móda vychází ze spolupráce PUMA x RHUDE

Když se spojí dvě značky, které mají co říct, vznikne kolekce, která osloví široké publikum. Alespoň tak bychom mohli hodnotit tuto unisex sportovní kolekci.

Oblíbená sportovní značka Puma spojila své síly společně s návrhářem Rhuigim Villaseñorem, který je zakladatelem značky RHUDE. Nový přístup k módě i minimalistická estetika jsou kombinací, která oslovila věhlasnou společnost PUMA a vydala se vstříc nové spolupráci. Rhugi Villaseñor pro první společnou kolekci zvolil ikonické produkty PUMA, které obohatil svým nezaměnitelným rukopisem, neotřelými vzory i barvami.

 „Díky tomu, že jsem do USA emigroval až před nástupem na střední školu, vnímám aspekty značky jiným způsobem než mnozí jiní američtí návrháři. Logo může mít samo o sobě velkou sílu a váhu. Skutečnost, že mohu spojit svůj brand s právě tak silnou značkou, jako je PUMA, je pro mě jedním ze splněných snů, “ vysvětluje zakladatel značky Rhuigi Villaseñor.

Proto kolekci napříč oblečením i obuví provází minimalismus a cit pro jemnou barevnou kombinaci. Tmavé barvy ve spojení s krémovými tóny i s výrazným mentolovým detailem působí velmi decentně. V kolekci můžete najít trička, kalhoty, kabáty i klasické a kultovní boty PUMA.

Tenisky PUMA CELL Alien RHUDE inspirované devadesátými lety přicházejí v tmavé barvě s koženými detaily a s mohutnou krémovou podrážkou. Kolekce zahrnuje i oblíbený typ tenisek PUMA ALTERATION RHUDE v jemných béžových tónech a kotníčkové PUMA Basket ’68 OG Mid RHUDE se stříbrnými detaily na boku boty. Nezaměnitelná spolupráce značek přináší i retrem inspirované PUMA Palace Guard RHUDE v šedé variantě.

Vybrané tenisky a produkty z nové kolekce budou dostupné koncem srpna a září u prodejců Queens a Footshop.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram