Móda podle vévodkyně Kate: klasika, elegance, jednoduchost a důraz na detaily

Móda podle vévodkyně Kate: klasika, elegance, jednoduchost a důraz na detaily

Vévodkyně Kate musí jako členka královské rodiny chodit oblékaná podle protokolu, přesto její modely nepostrádají moderní prvky, ženskost a sexappeal.

Pro módu má velký cit, takže přesně ví, co s čím zkombinovat, jaké šaty zvolit na danou příležitost a čím oživit i klasické oděvy pro formální příležitosti.

Velkou roli u ní hrají doplňky, zejména originální klobouky a luxusní šperky. Pokud chcete Kate nahlédnout do šatníku, nebo se dokonce jejím stylem inspirovat, podívejte se s námi na její nejpovedenější outfity.

Pro slavnostní příležitosti obléká vévodkyně Kate většinou pastelové šaty s tříčtvrtečními nebo dlouhými rukávy doplněné kabátkem stejné délky i barvy. Nikdy samozřejmě nezapomíná na slušivý klobouk dokonale sladěný s celým outfitem.

Na méně formální akce, kde si může dovolit lehce zaexperimentovat, volí Kate nejrůznější typy šatů klasického střihu s nápaditými detaily. Velmi zajímavým kouskem jsou například tyto šaty s tříčtvrtečními rukávy a výstřihem připomínajícím sáčko.
|

Také vévodkyně si najde čas na sport, ať už se dané aktivity účastní přímo, nebo jen jako divák, vždy má oblečení perfektně sladěné a navíc praktické. Na závody v jachtingu na Novém Zélandu např. zvolila tento stylový námořnický kostým.

Na večerní akce nosí vévodkyně Kate nejčastěji jednoduché dlouhé šaty tmavých barev se zajímavými detaily. Tentokrát má na sobě luxusní inkoustově modrou róbu od Jenny Peckham, lodičky Jimmy Choo a výraznou stříbrnou soupravu náhrdelníku a náušnic.