Móda ve sportovním stylu, srovnání Puma a New Balance

Móda ve sportovním stylu, srovnání Puma a New Balance

Modelky, milovnice módy, blogerky, udávající trendy a nadšenkyně sportovního životního stylu sdílejí vášeň pro sportovní obuv. A nejen ony. Pohodlné tenisky jsou již několik sezón největším módním hitem. Také sníte o pohodlném oblečení pro každou příležitost? Investujte do módní sportovní obuvi New Balance nebo Puma.

Jaké sportovní boty jsou nyní v módě?

V neonových barvách ze vzdušné síťoviny, klasické kožené Puma v tlumených barvách nebo třeba v moderní minimalistické atmosféře a pastelových tónech? Je jen na vás, které tenisky nejlépe zdůrazní charakter vašich outfitů. Móda se jako vždy zaměřuje na kontrasty, a proto nabídka nejpopulárnějších sportovních značek dnes zahrnuje jak nadčasovou klasiku, tak boty vyrobené s využitím moderních technologií. Nejste si jisti, který z nich zvolit? Vybrat si můžete jak modely Puma tak New Balance. Puma obuv pořídíte v CCC.

Puma vs. New Balance

První New Balance 574 vznikly před několika desítkami let, ale už tehdy se vědělo, že se stanou oblíbenou obuví každého, kdo ocení pohodlí při chůzi. Značka, jejíž logo je písmeno N, se od samého začátku zaměřovala na rovnováhu, pohodlí a podporu nohou. Je zajímavé, že mnoho let nevytvářela boty, ale vložky do bot. V průběhu času se k nabídce přidaly tenisky, které lze dnes rozhodně označit za kultovní. Vyberte si zde: NEW BALANCE.  

New Balance jsou velmi pohodlné modely bot. Mají dobře polstrovanou podešev s pěnou EVA a svršek z prodyšné látky. Není pochyb o tom, že tyto tenisky jsou velmi pohodlné, ale oblíbíte si i jejich barvy. New Balance jsou k dispozici v mnoha barevných provedeních - od pastelových, přes tlumené až po další výrazné odstíny. Díky tomu si každý najde ty, které nejlépe odpovídají jeho oblečení. Nejuniverzálnější bude samozřejmě černá, šedá nebo béžová. Boty New Balance dokonale ladí s džínami, ale také barevnými tepláky.

Můžete si také dovolit módní šílenství ve stylu s obuví Puma. Vysoké tenisky by měly být v šatníku každého, kdo miluje módu Jsou mimořádně pohodlné a jsou ideální pro každodenní použití. Proto jsou neoddělitelnou součástí stylingu všech žen i mužů. S jejich pomocí vytvoříte mnoho různých sportovních i sofistikovanějších outfitů. Na podzim či brzké jaro volte kotníkové tenisky, které ladí s deštivějším počasím. K těmto teniskám si můžete vzít džíny i teplý svetr, bundu nebo klasický béžový trenčkot.

Puma nebo New Balance?

Puma i New Balance se vyznačují originálním designem a pohodlnou konstrukcí, takže správná volba není snadná. Stále máte pochybnosti? Podívejte se na jednotlivé modely a vyberte si ty, které jsou vám nejbližší. V CCC lze zakoupit obuv Puma i New Balance za výhodné ceny. Nakupovat můžete online i osobně v kamenné prodejně. CCCnabízí nízké ceny a vysokou kvalitu. Modely New Balance zvolte když uvažujete o nákupu sportovní obuvi, která bude skvěle fungovat i za horších povětrnostních podmínek. Sníte o univerzálních a nadčasových teniskách, které se budou dobře hodit k džínám a doutníkovým kalhotám, stejně jako k šatům nebo sukním. Boty Puma volte když si rádi hrajete s módou a barvami. Zajímají vás trendy a chcete pomocí své nové sportovní obuvi oživit každodenní vzhled. Máte rádi tenisky s velkým logem, které přitahují pozornost. Hledáte boty, které můžete nosit na jaře a na podzim, ale také v létě. Takové boty by měly být nejen odolné a pohodlné, ale také vzdušné, takže je nejlepší, když je jejich svršek alespoň částečně textilní.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram