Modelka Grace Elizabeth je novým andílkem Victoria's Secret

Modelka Grace Elizabeth je novým andílkem Victoria's Secret

Americká modelka Grace Elizabeth se stala oficiálním andílkem značky spodního prádla Victoria's Secret. Na instagramu to potvrdila nejen ona, ale i americká značka. Připojila se tak ke třem novým andílkům Alexině Graham, Barbaře Palvin a Leomie Anderson. 

Dne 10. dubna 2019 oznámila Grace Elizabeth prostřednictvím svého instagramového účtu, že se stala novým andílkem Victoria's Secret. „Nemohu ani slovy vyjádřit, jak jsem vděčná za svou rodinu, přátele a fanoušky. Za jejich neustálou podporu, která mě poháněla vpřed. Jsem nadšená z nové kapitoly mého života a kariéry,” napsala na sociální síť Grace. Dvaadvacetiletá rodačka z Floridy se značkou Victoria's Secret spolupracuje od roku 2016, kdy se prošla po věhlasném mole. Následně byla modelkou sekce VS PINK.

S modelingem začala Grace v šestnácti letech, kdy její máma poslala Graceiny polaroidy do agentury Next Model Management v Miami. Její první velká práce byla kampaň pro Guess a Polo Ralph Lauren. Její debut na mole se uskutečnil o rok později na show Diane von Furstenberg. Od té doby se každou sezonu objevuje na mole značek jako Miu Miu, Chanel, Balmain, Oscar de la Renta, Elie Saab či Versace. Rovněž se objevila na titulní straně americké, francouzské,  italské, mexické, německé nebo čínské Vogue.

Harpersbazaar.com, Fashionweekdaily.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram