Módní dámské účesy roku 2018

Módní dámské účesy roku 2018

Vlasy jsou důležitou součástí každého z nás. Přemýšlíte nad změnou? Toto jsou tipy na trendy účesy pro rok 2018.

S novým rokem nepřichází jen nová předsevzetí; jak se lépe stravovat, kolikrát týdně cvičit a jak zatočit s prokrastinací. Mohou to být i malé drobnosti, které vás však nakopnou. Knížka, kterou si už dlouho chcete přečíst, úklid chaotického šatníku nebo třeba změna účesu. Ano, s novým rokem přichází mnoho nového, tak proč ne také váš účes? Loni byl velikým trendem takzvaný lob, který jsme mohly vidět na spoustě herečkách, bloggerkách a zpěvačkách. Vlasy lehce pod ramena, decentní rozcuch v přirozených barvách. Kterými účesy se inspirovat letos?

Mikádo

Od výše zmiňovaného lobu to nebude příliš dlouhá cesta. Vlasy v délce přibližně do půlky krku ve spoustě různých provedeních. Důležité je vlasy nesestřihat, ale nechat všechny vlasy stejně dlouhé. Pak už je na vás, jestli budete volit rošťácký rozcuch nebo uhlazený rovný styling.

Ofiny

Ofiny si všechny pamatujeme ještě ze školních lavic. Letos se k nám vrací v plné síle a budou obrovským hitem. Skvěle budou fungovat ve spojitosti s mikádem, ale i delšími vlasy. Nebojte se také rozcuchů a dodejte ofinám trochu šťávy.

Vlny a kudrliny

Tento trend vládl roku 2017 a bude přetrvávat i v tomto roce. Letos však bude platit; čím větší, tím lepší. Nebojte se velkých vln, kudrlinky dělejte co největší a dodejte svým vlasům objem.

Stříbrná

Pokud jste více na experimentování s barvami, letos si budete moci vyhrát. Po celé škále pastelových barev, které vládly roku 2017, přichází na scénu něco více zářivějšího. Stříbrná! Krásný příklad toho, jak se módní a beauty trendy mohou přenést i na vlasy.

Pixie tak trochu jinak

Jestliže jste zastánkyně krátkých účesů, máme i pro vás jeden tip. Vyzkoušejte prodloužený pixie cut, ze kterého můžete díky stylingu vytvořit několik různých účesů. Tento účes jde ruku v ruce s vlasy sčesanými dozadu s lehkým nádechem mokrého vzhledu.

elle.com, instyle.com, byrdie.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram