Módní i designové doplňky jako přímočaré must have listopadu

Módní i designové doplňky jako přímočaré must have listopadu

I když máte pocit, že listopad přináší jenom omezený pohyb, minimálně do práce, ale také na procházky do přírody unosíte stylové podzimní klobouky i vysoce funkční boty. Využijte listopad ve svůj prospěch a zpestřete si nejenom šatník, ale také domácí design.

zdroj: alexmonhart.com

Dušičkové počasí střídají dny plné barevných lesů a posledních relativně teplých dnů. Hořčicový kabát z půvabné kolekce s.Oliver, ale také stylové a praktické boty značky HÖGL, rozsvítí tyto dny více, než byste si možná dokázali představit.

Čím nejspíš nepohrdnete, je rolák značky Alex Monhart, který si pohodlně přetáhnete i přes ústa a nos a máte tak ochranu raz dva po ruce. Pokud ji zrovna nepotřebujete, srolujete ji nenápadně zpět do tvaru roláku. Co nás upřímně oslovilo, je aktuální kolekce české značky klobouků TONAK, kde najdeme další nádherné kousky. I když nejsme mezi špičkami národů, které se pyšní pokrývkami hlavy, rozhodně bychom s tím už déle neměli otálet. Klobouky jsou perfektně šmrncovní doplněk.

V letošní kolekci pro podzim a zimu zavádí rakouská značka HÖGL průkopnickou inovaci Gore-Tex Infinium™, novou technologii neviditelně začleněnou do elegantní městské dámské obuvi vhodné pro každodenní nošení. Kombinace s vysoce kvalitní kůží přináší teplo a pohodlí srovnatelné s botami z ovčí kůže.

A v neposlední řadě si nezapomeňte udělat radost i něčím domů. Nakonec právě tam teď trávíme víc času, tak je ideální doba zaměřit se na bytový design. Uvidíte, že nebudete litovat.

Saténové kalhoty nad kotníky s.Oliver 89,99 EUR, Trilby Hirzo plstěný klobouk Tonak 3 400 Kč, Boty s platformou Defence HÖGL 180 EUR, Vzorovaný šátek Pieces 329 Kč, Víno Amarone della Valpolicella Masi 5 900 Kč, Boty Climber HÖGL 190 EUR, Malý dřevěný podnos H&M HOME 349 Kč, Visor hat Melody klobouk Tonak 5 000 Kč, Žinylkový pléd H&M HOME 599 Kč, Hořčicový kabát s.Oliver 99,99 EUR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram