Módní inspirace a dobro spojené v Moët & Chandon

Módní inspirace a dobro spojené v Moët & Chandon

Již několikátým rokem k filmovému festivalu neodmyslitelně patří chuť francouzského šampaňského a jeho proslulý noblesní večírek. Letos s nádherným tématem doby krále Ludvíka. 

V jedinečném večeru si tak každý dá záležet na elegantní róbě či řádném obleku.

Obojí dokázala spojit krásná snowboardistka Eva Samková. Napoleonské sako s rudou šerpou starých králů se spojilo do černých šatů s rozparkem, jenž přesně vystihoval styl sportovkyně. Její přítel, herec Marek Adamczyk v dobovém kostýmu vedle ní vynikal jako jeden z mála z přítomných mužů.

Na zlatou róbu myslely hned dvě krásky. Moderátorka Inna Puhajková a krásná modelka Karolína Mališová.  Inna zvolila vrstvené šaty z jemné látky a korzet s volánky od Sandry Markové. Působila v nich opravdu něžně a ve stejných tónech se držela i doplňků.

Detailistkou byla i Karolína, která k plisovaným šatům Beaty Rajské neváhala nasadit i přiložený límeček a šperky měla od její oblíbené značky Alo Diamonds v hodnotě několika statisíců korun. Třešničkou nápaditosti byl i její dokonalý účes, který z ní udělal královnu plesu.

Silné módní a youtuberské duo byli přátelé Karel Kovář alias Kovy a Jitka Nováčková.

Ty vedle sebe působili krásně kontrastně. Jitka ve studených barvách a Kovy v temně teplých. Oboum nechyběl smysl pro detail zaměřený na zdobení rukou.  Moderátorovi zdobil prst vzácný zlatý prsten Versace a modelka zářila s diamantovým nápisem Love značky Gismondi. Značka Gismondi byla mimo jiné s celým večerem spjatá a hosté si mohli luxusní šperky s tradicí ozkoušet během bujaré zábavy.

Nejdražším outfitem červeného koberce byl styling Lukáše Almassyho na Miss ČR 2018 Ivetě Maurerové. Rozšířené vrstvené šaty s ručním stříbrným zdobením od Gala Giani byly doplněné o šperky v hodnotě 756 tisíc korun značky Richard Collection.

Letos byl k celému filmovému týdnu přidán i tradiční rituál hollywoodských hvězd.  Toast for a Cause,"tedy „Přípitek pro dobrou věc" znamená, že každý, kdo si připil šampaňským na zdraví a slávu karlovarského festivalu, přispěl zároveň i na neziskovou organizaci Hledáme rodiče. Jejím cílem je informovat veřejnost o pěstounství a vyhledávat vhodné adepty na náhradní rodiče.

Patronkou organizace je známá česká herečka Jitka Schneiderová, která „Přípitek pro dobrou věc" uváděla.  Celý týden se navíc největší festivalové hvězdy podepisovaly na láhev Moët & Chandon Imperiál, která už se dočkala svého majitele, jenž  se rozhodl zůstat v utajení, a neziskovou organizaci Hledáme rodiče podpořil částkou 350 000 Kč.

Kouzelná Jitka Schneiderová snesla svou róbou na úvodní Tous for a Cause hvězdy na zem. Doslova se blýskala, jako by chtěla všem připomenout první ochutnání šampaňského objevitelem Dom Perignonem, jenž pronesl slavnou větu:

„Je to jako bych pil hvězdy!“

Ve hvězdných tónech se dále držela krásná Aňa Geislerová či svůdná Hanka Vágnerová.

 

TÝM MODA.CZ

Náš reportérský tým v čele s šéfredaktorkou Petrou sázel na něžnost bílých barev a vzdušných materiálů od Sandry Švédové. Vlogerka Agi Archer zdobily skvosty klenotnictví Dušák. V průběhu večera se přidala k týmu i reportérka Jana Marvanová v rudých vrstvených tylových šatech začínající návrhářky One Kind, jenž se snažila střihem zachytit Marii Antoinette.

 

Zdoj: Phoenix Communication, Vlastni

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram