Módní inspirace: Se zimní parkou do města i do přírody

Módní inspirace: Se zimní parkou do města i do přírody

Parka nás provází po spoustu let, ne jinak je tomu i letos. Mluvíme o těch zimních, které jsou nejenom perfektním módním kouskem, ale také nás dokážou krásně zahřát. Vybrali jsme pro vás tři takové, které se jednoduše kombinují a vypadají skvěle.

Khaki zimní parka Mango 2 999 Kč, Žlutá zimní parka Only Iris 1 769 Kč, Modrá zimní parka Dorothy Perkins 1 869 Kč

 

U zimní parky očekáváme teplou podšívku, která bude plnit svou funkci. Baví nás ale také ty nepromokavé, které na přelomu podzimu a zimy ještě můžeme bohatě vynosit, zejména, když pod ni oblékneme teplou mikinu. K tomu stylové kožené boty, praktický batoh a hurá na čundr. Nebo alespoň na chvíli do přírody, kde je nám teď přece jen nejlépe.

Voděodolná parka Dorothy Perkins 1 449 Kč, Kožené zimní boty Wrangler 2 699 Kč, Růžový vzorovaný batoh Herschel Supply 3 299 Kč

 

Parka s hřejivou kožešinkou v mnoha podzimních tónech, perfektně ladící doplňky, ať už šátek nebo hodinky a k tomu praktické, a přitom krásné vysoké kozačky, jsou sázkou na jistotu do města i na procházku parkem. Za nás značka ideál.

Parka Killtec 399 Kč, Dámské hodinky CHPO Nando Mini Rose 1 899 Kč, Hnědé kozačky Dorothy Perkins 1 659 Kč

 

Tóny hořčicové v kombinaci s černou jsou naprostou jistotou. Jistotou toho, že se budete cítit i vypadat skvěle, že vás tento outfit bude dlouhodobě bavit, a že ani příští nebo ten další podzim nevyjdou z kurzu.

 

Parka Vero Moda 1 459 Kč, Crossbody kabelka Tom Tailor 1 459 Kč, Černé dámské chelsea boty Tamaris 1 749 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram