Módní přehlídka sourozeneckého dua Nikol a Jakuba Ponerových

Módní přehlídka sourozeneckého dua Nikol a Jakuba Ponerových

Módní přehlídka nevšedního luxusního prádla pro Zvláštní Příležitost od sourozeneckého dua Nikol Ponerové a Jakuba Ponera.

Přesto, že se Jakub věnuje převážně navrhování večerních šatů a Nikol své nadání vkládá do tvorby spodního prádla, dokáží si oba sourozenci vyjít vstříc a téměř na všem se shodnout. Dohromady pak tvoří dokonalý tým.

Proto jsme neváhali a v pražském K.U. Baru jsme navštívili jejich módní přehlídku, která nám odhalila početnou sbírku nevšedního luxusního prádla pro Zvláštní Příležitost. Tento přívlastek ještě více umocňují ruční výšivky a bohaté zdobení nejrůznějšími typy blyštivých kamínků a korálků.

            

  

Největší pozornost, a to i naši, na sebe ale strhla kolekce svatebního spodního prádla, vyšívaného luxusní krajkou, které si zasluhuje své místo v zavazadle každé mladé dívky či ženy, mířící na svatební cestu.

 

Předmětem včerejší módní přehlídky bylo sice „jen“ prádlo, ale na přetřes přišly i Jakubovy společenské šaty, které oblékla stále usměvavá zpěvačka Kristie. Volba vpravdě dokonalá. Zpěvačka nám sice osobně přiznala, že ji poněkud překvapila vyšší hmotnost, ale tento přehlédnutelný nedostatek překrásná róba kompenzovala nonšalantním dojmem, který budila.

 

Krom Kristie, jsme si ale také povídali s National Make-up Artist YSL Pavlem Kortánem a podařilo se nám vyzpovídat i Jakuba Ponera.