Módní svět, který plní sny na zakázku, najdete u návrhářky Julie Haynaliy

Módní svět, který plní sny na zakázku, najdete u návrhářky Julie Haynaliy

Módní návrhářka Julia Haynaliy toužila být součástí módního světa už odmalička. Její sen se nakonec vyplnil a po vystudování prestižní moskevské akademie Metrics si v České republice založila vlastní oděvní ateliér.

foto: se svolením Julia Haynaliy

Julia Haynaliy žije v České republice od svých dvanácti let a považuje ji za svůj domov. Zastává také názor, že své životní příběhy si utváříme sami pomocí svých snů a tužeb, o kterých doufáme, že se nám jednou vyplní. Jestli se tak stane, záleží hlavně na nás, vše začíná u správného přání, u vytrvání na svých cílech a nenechat se odradit různými překážkami, které nám osud přihraje do cesty. Zakladatelka a módní návrhářka značky Haynaliy je toho důkazem.

Pod módní značkou HAYNALIY vznikají originální modest fashion kolekce, které přináší spojení umělecké tvorby s precizním krejčovským zpracováním, kvalitními materiály a nadčasovým designem. Výsledkem jsou modely šité na míru podle osobnosti nositelky, podporující sebevědomí a touhu být skutečně sama sebou.

„Inspirací mi je svět a lidi kolem mě. (Cestování, rodina, móda, přátele, umění, příroda).  Při tvorbě kolekce jsem spíše ovlivněná vnitřními emocemi. Hodně silně na mně působí například hudba. Pokud se bavíme o světových návrhářích, obdivuji například Alexandra McQueena,“ říká návrhářka Julia Haynaliy.

foto: se svolením Julia Haynaliy

V ateliéru módní značky HAYNALIY dostanete nejen jedinečné modely, ale také služby, které vám přinesou spokojenost sama se sebou od módy až po vizáž, od kolekcí až po unikátní návrhy jen pro vás, pro vaši osobitost a unikátnost. 

„Značka mi otevřela dveře do naprosto nového světa. Teď se cítím být úplná. Jsem šťastná, že mohu poznávat nové lidi. Svojí tvorbou jim dělat radost, dávat krásu a jiskru v oku. Lhala bych, kdybych řekla, že mi značka vzala čas. Je to práce, která mě dělá šťastnou a naplňuje mě natolik, že občas zapomenu na jídlo. Takže mi vzala obědy, ale to musím co nejdříve napravit,“ hodnotí návrhářka klady i zápory založení vlastní značky.

Více tvorby Julie Haynaliy najdete v naší GALERII.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram