Módní trendy pro rok 2021

Módní trendy pro rok 2021

Jaké budou trendy v tomto roce? Co můžete očekávat a co možná mnohé překvapí? Letos to nejsou žádné puntíky ani proužky, vracíme se totiž k přírodě.

zdroj: pexels.com

Jaké barvy se budou v roce 2021 nosit a jaké trendy kousky vám nesmějí chybět? Nejspíše vás nepřekvapí, že celý nový rok se ponese v duchu přírody. Můžete se proto těšit na přírodní barvy, kožené kousky, zářivé nebo bílé doplňky.

Barvy

Ve velké oblibě bude právě rudá barva a přírodní tóny. Nejen kvůli situaci se vracíme k souladu s přírodou a bude tomu i v módě. Trendy budou pastelové tóny, světle žluté, zelené i hnědé barvy, plné energie a pozitivismu.

zdroj: pexels.com

Vzory a motivy

Jak jsme už zmínili, tak návrat k přírodě bude opravdu znatelný. Velkým hitem budou letos květinové motivy a zvířecí vzory. A to především v letních měsících. Drobné květinky na letních šatech nebo odvážná tygří sukně jsou letos to pravé.

zdroj: pixbay.com

Bílé kousky

Žhavým hitem po celý rok budou právě bílé boty. Ať už se jedná o kozačky, holínky, polobotky, tenisky, podpatky nebo baleríny. Vše, co budete v tomto roce nosit na nohách, může být bílé. Pozitivní barva dodá vašemu outfitu ten správný šmrnc. Nezapomínejte na to, že se už dávno neladí kabelka s botami, takže bílá vám postačí pouze na vašich nožkách.

zdroj: pexels.com

Zářivé doplňky

V roce 2021 bude poselství jasné, a to vše kolem rozzářit. Své doplňky si tak můžete pořídit v živých barvách. Jedná se především o kabelky, čepice, šperky ale i pásky. Převládat budou především žluté kontrastní a metalické tóny.

zdroj: pexels.com

Nejsou trendy jako trendy

I když si můžete nějaké trendy oblíbit a podle toho se i řídit, tak nezapomínejte na to, že je důležité, co se líbí vám. Vybírejte kousky, které podtrhnou vaši přirozenou krásu, budou tím nejlepším trendem vůbec.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram