Must have: květen ve znamení splynutí s přírodou

Must have: květen ve znamení splynutí s přírodou

Tíhnete k přírodě? V těchto dnech možná víc než kdy dřív. My vlastně také, proto jsme květnová must have zahalili do roušky přirozené krásy a pohodlí.

Květen je příslibem pravého léta, přitom ještě obvykle není tak neúprosné horko, a tak si můžeme vychutnat nádherný čas v přírodě. K tomu rozhodně patří i kvalitní péče o vaše vlasy, pohodlné kecky, chic klobouk a perfektně padnoucí sáčko, ať už džínové nebo kožené, nebojte se barev. Nakonec právě jaro provází barvy každým coulem a je potřeba si je vpustit "pod kůži". Zejména právě teď nám udělají dobře nejenom na těle, ale také na duši.

A až se vrátíte domů, odložíte svůj pohodlný outfit, udělejte si maximální pohodlí. I do své ložnice můžete vpustit tolik potřebný příliv svěžího jara, například s povlečením Matějovský.

 

Povlečení Vivien Matějovský 990 Kč, Pruhované šortky Only 999 Kč, Klobouk Brim Hat Sense Alba 1 700 Kč, Stylingový ochranný sprej na vlasy 149 Kč, Mango bunda 899 Kč, Tenisky Converse

 

Dezinfekční gel vhodný pro děti i pro kůži trpící ekzémy

Gel značky Veronica Organics byl vyvinut tak, aby nedráždil žádný typ pokožky. Narozdíl od běžné dezinfekce v něm nenajdete dráždivé složky a´lá TEA, karbomer nebo PEG. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram