Must have tohoto léta: Plavky s vysokým pasem

Must have tohoto léta: Plavky s vysokým pasem

Jestli jste stále nenašla plavky, které by vám přesně padly, tak pro vás máme několik tipů na střih, který musíte rozhodně vyzkoušet. Tohle léto bude patřit vám!

Pokud se náhodou stalo, že jste své novoroční předsevzetí zhubnout a zamakat na svém těle nestihla nebo to zatím ještě není podle vašich představ, máme pro vás řešení. Teda jedná se o záležitost, která je momentálně velice trendy a jistě nějakou dobu bude, takže se to týká všech žen. O to lépe! Ano, letos by vám neměly chybět plavky s vysokým pasem.

Dvoudílné plavky

Klasika v podobě dvoudílných plavek. Spodní díl vám vykouzlí štíhlý pas. Pokud si pořídíte plavky více vykrojené, tak se vám zároveň postarají o opticky delší nohy. Není to nádhera? Horní díl můžete nakombinovat v různých barvách a střizích. Nemusíte se toho bát, protože výsledek bude v tomto případě vždy úžasný.

Šortky

Plavkové šortky budou tou pravou volbou pro všechny sportovkyně. Surfařky. Ale na své si přijdou i ženy, které nechtějí vždy ukazovat úplně vše. Budete vypadat rafinovaně, ale přesto se cítit pohodlně.

Top místo plavek

Moře nebo bazén? A vůbec - možná budete dovolenou trávit na míle daleko od vody. Nevadí. Co zvolit top místo klasického vršku? Nebojte, žádná nuda to nebude. Zkuste zvolit větší výstřih nebo delší rukáv. Nepřehlédnutelný motiv nebo výraznou barvu.

Barvy

Pokud jste milovnicí jednobarevných outfitů a ve vašem šatníku vládne jen černá, zkuste k sobě, alespoň v podobě plavek, pustit pár barev. Skvěle bude vypadat červená, ve které se blýsknete i na instagramu. Bílá zvýrazní vaše opálení a žlutá bude lichotit všem brunetkám. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram