Muži si vybírají svou kosmetiku impulzivněji než ženy

Muži si vybírají svou kosmetiku impulzivněji než ženy

Muži bývají většinou racionálnější, praktičtější a méně emotivní v porovnání se ženami. To však neplatí při výběru pánské kosmetiky, kdy se muži řídí spíše svými pocity

Pokud chce být muž pro svou partnerku přitažlivý, musí dbát o svůj zevnějšek. Ne každý si však potrpí na přehnanou péči o svůj vzhled. Nezbytným, ale důležitým začátkem, je výběr vhodné kosmetiky v oblasti péče o pokožku.

Co je ale pro muže opravdu důležité?
Dle průzkumu značky Dove MEN+CARE je při výběru sprchového gelu či antiperspirantu u víc než třetiny mužů rozhodující jejich vůně, péče o pokožku pro ně není zdaleka tolik důležitá.

„Správný výběr pánské kosmetiky je přitom velice důležitý.  Při rozhodování by muži měli myslet na kvalitu péče o pokožku, kterou jim dané produkty nabízí. Pokud muži preferují při výběru kosmetiky vůně, musí být přesvědčeni o tom, že zvolené produkty poskytují vhodnou ochranu a maximální komfort, který jim vyhovuje,“ uvádí dermatoložka MUDr. Monika Arenbergerová.

Mezi produkty Dove MEN+CARE si každý najde to pravé
Značka Dove MEN+CARE nabízí výjimečnou řadu produktů péče o pokožku pro muže v podobě vysoce účinných antiperspirantů a hydratačních sprchových gelů, které pečují o suchou pokožku a dodávají  maximální svěžest.

Zapomeňte na nepříjemný pocit suché pokožky po osprchování se sprchovými gely Dove MEN+CARE, které osvěží hned v pěti variantách příjemných vůní.
Nebo si dopřejte sprchu s Dove MEN+CARE Clean Comfort se speciálním složením, které chrání pokožku před vysušováním a pomáhá redukovat ztrátu vlhkosti.

Dove MEN+CARE antiperspiranty vám poskytnou spolehlivou ochranu před pocením až po dobu 48 hodin, vyzkoušejte vysoce účinné a svěží antiperspiranty Silver Control, Extra Fresh, Clean Comfort či Aqua Impact.

Zdroj: emcgroup.cz
Zdroj obrázků: dovemencare.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram