Na křtu kalendáře Czech Fashion Illustrated 2015 nechyběly slavné osobnosti, proběhla módní přehlídka i dražba obrazů

Na křtu kalendáře Czech Fashion Illustrated 2015 nechyběly slavné osobnosti, proběhla módní přehlídka i dražba obrazů

Ve středu 26. 11. proběhl v pražském Fashion Clubu křest unikátního kalendáře s módními ilustracemi Zuzany Osako Czech Fashion Illustrated 2015. Na akci dorazily téměř všechny osobnosti z kalendáře.  

Ještě před samotným křtem mohli všichni přítomní zhlédnout velmi zajímavý film Daniela Pietruchy Portrét, popisující vznik celého kalendáře a poté následovala módní přehlídka Stefanel Chodov. Během ní modelky předvedly oděvy z aktuální kolekce podzim/zima 2014/2015, které můžete právě nyní v butiku zakoupit.

Velký zájem byl také o dražbu Zuzaniných obrazů - 12 portrétů z kalendáře, výtěžek z ní byl věnován nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci. Nejvíce se líbily portréty modelky Veroniky Fašínové, modelky a módní vizionářky Olo Křížové a majitelky agentury Scouteen model management Klaudie Kovaříkové, ale zájem byl úplně o všechny.

 

Kromě toho bylo možné si už během včerejšího večera koupit samotný kalendář. Pokud jste ale akci nestihli, nevadí, stále se prodává na cfiproject.com, kde najdete také veškeré informace o projektu.

 

 

Zdroj obrázků: vlastní a Czech Fashion Illustrated 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram