Na Píseckém víkendu módy budou představeny prestižní módní značky

Na Píseckém víkendu módy budou představeny prestižní módní značky

Písecký víkend módy vám přináší dvoudenní maraton módních přehlídek, uměleckých vystoupení známých osobností a celou řadu dalších kulturních a uměleckých zážitků, plných zábavy pro děti i dospělé.

Písecký víkend módy se bude konat 23. a 24. 5. 2014. Tato dvoudenní venkovní akce proběhne na prostranství před Kamenným mostem při jeho 666. výročí od první písemné zmínky.

Náplní víkendu bude prezentace prestižních módních značek a také úspěšných firem a podnikatelských subjektů, kteří jsou partnery celé show.

Mezi jednotlivými bloky módních přehlídek budou probíhat bohaté doprovodné programy pro malé i velké.

Tváří Píseckého víkendu módy je Vlaďka Erbová. Akce má podpořit její občanské sdružení na podporu dětí s onkologickým onemocněním "Vlaďka dětem".

Této dvoudenní kulturní akce se zúčastní významné tváře z oblasti modelingu, jako jsou Aneta Vignerová, Renata Langmannová, Taťána Šedivá, Gabriela Dvořáková a další. Vystoupí zde také osobnosti dnešního showbusinessu, finalisté Superstar, a také známí sportovci, například Tomáš Řepka a Lukáš Dlouhý.

Hlavním organizátorem  je modelingová Agentura Verona - agenturaverona.cz. Jedná se o prestižní společenský projekt vyznačující se nejen zaměřením na módu, ale také vytvořením prostoru pro navázání nových obchodních příležitostí a nenásilné propojení různých odvětví za podpory města Písku.

Cílem projektu je především rozšíření kulturní nabídky a tímto poskytnout návštěvníkům města vysoce profesionální umělecký zážitek.
Zvýšit obecné povědomí o módě a jejich trendech a zároveň podpořit mladé módní návrháře.
Podpořit kulturní identitu místních obyvatel.
Zvýšit atraktivitu města Písek pro turisty a podpořit zvýšení cestovního ruchu.
Prostřednictvím projektu propagovat město Písek a místní podnikatelskou sféru, se záměrem podpořit místní ekonomiku zvýšením zájmu veřejnosti a přivedením nové kupní síly, čímž se vytvoří prostor pro nové obchodní možnosti.

Akce je určena široké veřejnosti a vstup je zcela zdarma. Tak neváhejte a přijďte se podívat i vy!

 

Zdroj: agenturaverona.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram