Na přehlídce Dolce & Gabbana se nové kabelky vznesly na létajících dronech

Na přehlídce Dolce & Gabbana se nové kabelky vznesly na létajících dronech

Italské duo Dolce & Gabbana pro svou kolekci na podzim 2018 využilo k představení nových kabelek drony. Zajímavý a originální nápad!

To, že přehlídka začala o hodinu později, mohli návštěvníci rychle omluvit! Pořadatelé požádali nad 600 lidí, aby vypnuli svá mobilní data a Wi-fi hotspoty, což se mnohým nelíbilo a byli velmi netrpěliví. Poté byli všichni šokováni, když na módní molo vzletělo několik dronů namísto modelek. Drony předvedly luxusní kabelky. Překvapilo to víc než celá kolekce, která dále probíhala tak, jak jsme zvyklí.

Celá přehlídka se konala v duchu katolické ceremonie. Kolekce byla na počest baroknímu kostelu Oratorio di Santa Cita v Palermu na Sicílii, kde se narodil Domenico Dolce. Módní kousky byly vytvořeny ve vatikánském stylu, součástí oblečení byly brokáty, sametově zelená, kardinálově červená nebo benátská růžová.

Nejčastěji můžeme vidět kostýmky a šaty, které jsou posety barevnými drahokamy a působí velmi výstředně. Často se také objevují andělíčci a typické znaky pro Vatikán. V kolekci můžeme zahlédnout i kousky, které jsou vytvořeny v zebřím nebo tygřím vzoru. A to doslova. Kousek se zebřím pončem a hlavou je opravdu velmi zajímavý.

Neobjevily se jen zvláštní a výstřední kousky, ale můžeme vidět i decentní dámský černý oblek s bílým sakem. Modelky měly vlasy vkusně upravené pod klobouky a barety, a dokonce pod řádně zdobenými korunami. Vatikánský styl se střídal se streetovým stylem připomínající amerického rappera.

vogue.com, dailymail.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram